Marea provocare

De Raluca Hagiu, pe

Dacă Unica ar fi o femeie, chiar în acest moment ar fi cea mai fericită din lume! S-ar simţi mai frumoasă, mai înţeleaptă, mai iubită.
Dintr-o mie de motive! O echipă de consultanţi de imagine (a se citi echipa Unica), pe care îi cunoaşte de multă vreme şi care pun multă pasiune în ceea ce fac, a ajutat-o să se regăsească. Şi-a redefinit valorile: frumuseţea, dezvoltarea profesională, familia, sănătatea, dragostea…

A învăţat să fie mai bună, mai densă, mai apropiată de prietenele ei. A învăţat să râdă mai des, ca să-i facă şi pe alţii să râdă. A învăţat să se uite mai atent la oamenii de pe stradă, să ţe asculte poveştile şi să caute înţelesuri dincolo de aparenţe. Dincolo de graniţe.

Dar aproape de sufletul ei. A devenit mai frumoasă! Mai întâi în interior şi apoi în exterior. şi-a schimbat complet garderoba! A păstrat piesele de rezistenţă pe care orice femeie trebuie să le aibă, deşi i-a fost greu să arunce hainele vechi. şi acelea erau tot ale ei, dar acum nu o mai reprezintă.

S-a inspirat din tendinţele internaţionale, de la designerii cu experienţă, şi-a cumpărat accesorii şic, ţinute noi, şi-a redefinit stilul cu o atenţie dumnezeiască la detalii. A devenit mai sofisticată, folosind armonios culorile. A renunţat la artificii, dar a păstrat accentele surprinzătoare. A rămas naturală, dar sexy. Acum, se simte mai puternică. Şi-a îndeplinit dorinţa! A învăţat din nou să fie unică!

Numărul pe care îl priveşti este cu adevărat special! Nu numai pentru că este o promisiune reînnoită de loialitate, ci şi pentru că îţi aduce o mulţime de articole exclusive, interesante, folositoare. Mai multe sfaturi despre carieră, pentru că Unica promovează femeile de succes, a căror experienţă ne motivează, mai multe reportaje despre oameni obişnuiţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale, mai multe interviuri cu staruri valoroase, care te inspiră.

Şi, pentru că vorbim despre vedete de calibru, ne-am dorit să anunţăm relansarea revistei cu Mihaela Rădulescu pe copertă. Este femeia-cameleon, care se reinventează mereu. La 41 de ani se simte mai frumoasă decât la 25 şi mai sexy ca la 30. Este puternică, îţi provoacă mintea şi-ţi mişcă sufletul. Rămâi alături de noi în această călătorie memorabilă! Lectură plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter