Profită de sezonul reducerilor

De Revista Unica, pe

Din 15 ianuarie, a început oficial sezonul soldurilor, iar revista Unica a selectat, special pentru tine, adevărate chilipiruri vestimentare, pe care le poţi descoperi numai în ediţia de februarie a revistei.

Potrivit legii, magazinele pot lansa vânzări de soldare de două ori pe an, în intervalul 15 ianuarie – 15 aprilie, pentru produsele de toamnă/iarnă şi 1 august – 31 octombrie, pentru articolele de primăvară/vară, cu reduceri de la 20%la 90%.
Aşa că unul dintre cele mai aşteptate momente din an a sosit, iar pasionatele de shopping sunt foarte încântate că îşi  pot îmbogăţi garderobele cu mai puţini bani decât în mod obişnuit. Alexandra Calafeteanu, stilista revistei Unica, îţi recomandă să faci mai întâi un tur al magazinelor, fără să cumperi nimic, şi apoi să te gândeşti ce anume îţi lipşeste din garderobă.
Fă-ţi chiar o listă; intră şi în alte magazine decât cele pe care le ştii pe dinafară, investeşte în piese clasice şi fii atentă şi la tendinţele sezonului. Un palton care costa 579 lei, îl găseşti acum cu 100 de lei mai ieftin, iar gecile, jeanşii şi rochiile de seară au şi ele reduceri importante de preţ
Vezi în galeria foto de mai jos produsele aflate la reducere!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter