SENZATIONAL: un mamifer necunoscut cu proportii uriase, tocmai a fost observat pe teritoriul Romaniei!

De Unica.ro, pe

Nu ratati ocazia de a-l vedea pe Yeti, omul zapezilor, ultimul supravietuitor! Aduce cu el cele mai mari reduceri de sezon la produsele de care aveti atata nevoie …
Locuitorii de la granita de nord a tarii au vazut o creatura imensa, cu umerii largi, mersul foarte ciudat, topaind vesel spre casele lor. La inceput au crezut ca este vorba de un urs mare sau un elefant neobisnuit care a scapat de la o gradina zoologica.

Cu toate acestea, atunci cand aceasta enigmatica vietate a ajuns aproape de caselor lor, localnicii si expertii (mai sceptici de fel) si-au dat seama ca este, nici mai mult nici mai putin– Yeti, omul zapezilor! Cativa curajosi entuziasti au pornit pe urmele lui Yeti, pentru a determina modul in care aceasta specie foarte rar intalnita a aparut in Romania si unde poate fi intalnita mai exact.

Curiosi din fire, pe masura ce inaintau pe firul fenomenului, membrii echipei de specialisti au observat ca animalul se indreapta rapid spre ei. Toata lumea a ramas in stare de soc, creatura uriasa inaintand in galop cu o mobilitate exceptionala, desi se stie ca Yeti are o abilitate diabolica de a se feri de prezenta oamenilor.
SENZATIONAL: un mamifer necunoscut cu proportii uriase, tocmai a fost observat pe teritoriul Romaniei!

In cele din urma – toti au inteles ce se intampla de fapt. Fenomenul Yeti a cuprins intreaga tara, aducand cu el reduceri uriase. Expertii numesc acest fenomen Reducerile lui Yeti si se zvoneste ca va disparea pe 16 februarie la miezul noptii!

Nu ratati sansa unica de-al vedea pe Yeti! Aduce cu el reduceri URIASE la produsele de care aveti atata nevoie: articole de bucatarie, uz casnic, fitness, frumusete si nu numai. Toata gama de iarna vine cu reduceri incredibile de pana la 70%!

Luati urma lui Yeti si incepeti Vanatoarea. Locatia principala se afla aici.
SENZATIONAL: un mamifer necunoscut cu proportii uriase, tocmai a fost observat pe teritoriul Romaniei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter