7 trucuri care te vor ajuta să arăți ca o fashionistă cu bani puțini

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 12:55

Orice femeie vrea să fie în pas cu moda, dar nu este întotdeauna sănătos să îți cheltui banii pe haine. Pentru că știm că uneori este un chin să te abții de la cumpărături, îți dăm noi câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți ca o adevărată fashionistă cu bani puțini.
Una dintre cele mai simple metode de a fi în pas cu moda pe bani puțini este să cumperi piese versatile, pe care le poți purta în cât mai multe combinații. De exemplu, în loc să îți cumperi o pereche de jeanși verzi pentru toamnă, mai bine alegisă îți iei blugi albi. Îi vei asorta mult mai ușor și nu se vor demoda niciodată.

Împrumută și fă schimb cu prietenele tale

Dacă ai o prietenă sau o soră care poartă o mărime apropiată cu a ta, face-ți schimb de haine. Chiar și dacă purtați mărimi diferite, tot puteți schimba între voi gențile și accesoriile.

Cumpără de la second-hand

Nu subestima second-hand-urile! În primul rând, ai toate șansele să găsești haine care au încă etichetă. În al doilea rând, poți da peste haine de designer, la jumătate din prețul lor și într-o stare bună.

Investește în accesorii

Accerosiile chiar îți pot schimba o ținută! În plus, aceleași haine vor arăta diferit dacă știi cum să le accesorizezi. Obișnuiește-te să cumperi bijuterii de câte ori îți iei haine. Nu trebuie să cheltui mulți bani. În loc să îți iei o rochie scumpă, poți găsi un model asemănător mai ieftin, iar de restul, îți poți lua un colier.

Urmărește reducerile

Așteaptă reducerile! De multe ori, prețurile scad cu peste 50% și ai putea regreta că ai plătit prețul întreg.

Învață să asortezi hainele!

Dacă înveți cum sp asortezi hainele, vei avea mai multe opțiuni. Nu îți fie teamă să ieși din rutină și să combini piese la care nu te-ai fi gândit. Te poți inspira de la fashion-boggeri și te vei obișnui să faci propriile combinații.

Nu cumpăra mereu din aceleași magazine

Uneori ne obișnuim atât de mult cu unele magazine, că nici nu ne mai interesează altele. Încearcă să renunți la acest obicei, nici nu știi peste ce comori treci, ignorând alte locuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter