Zsa Zsa Gabor va deveni mamă la 94 de ani

De Unica.ro, pe

Internată în repetate rânduri în ultimii 10 ani, timp în care s-a aflat şi în comă, celebra actriţa Zsa Zsa Gabor şi-a propus să fie din nou mamă la venerabila vârstă de 94 de ani.
După ce medicii i-au amputat un picior, Zsa Zsa Gabor, care este parţial paralizată în urma accidentului teribil din 2002, şi soţul său, prinţul Frederic von Anhalt, cu care este împreună de 25 de ani, plănuiesc să aibă un copil, pentru a duce numele marii actriţe mai departe.

Cei doi vor apela la o mamă surogat care va fi inseminată artificial, donatorul fiind desigur Frederic von Anhalt, scrie Forbes. Aceştia au început deja căutările viitoarei mame surogat, care trebuie să îndeplinească anumite criterii de compatibilitate.

Recunoscută ca fiind o „regina a filmului şi televiziunii” timp de aproape patru decenii, Zsa Zsa Gabor a fost căsătorită de opt ori înainte de mariajul cu Frederic von Anhalt, care este de altfel cel mai lung dintre ele. Actriţa are un singur copil, pe Francesca Hilton, din timpul celei de a doua căsnicii cu magnatul hotelier Conrad Hilton.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter