Yahoo! Messenger, înlocuit cu o nouă aplicație

De Oana Dinu, pe

Yahoo! Messenger a fost închis cu aproximativ patru luni în urmă, dar Yahoo i-a găsit rapid un înlocuitor, adaptat standardelor actuale. Cum funcționează Together.

La 20 de ani de la apariția Yahoo! Messenger, unul dintre cele mai populare softuri de chat și interacționare socială pe internet, Yahoo speră să dea lovitura cu o variantă reinventată, Yahoo Together, conform Digi 24.

Compania americană nu a renunțat definitiv la ideea de a oferi utilizatorilor o aplicație de chat, chiar dacă oamenii și-au îndreptat atenția către Facebook Messenger, Instagram, Twitter și WhatsApp. Anii de experiență în optimizarea Yahoo! Messenger i-au ajutat pe cei de la Yahoo să creeze o versiune modernă.

Cum funcționează Yahoo Together

Aplicația de chat este dedicată discuțiilor în grupuri, bazate pe un anumit subiect de interes. Știm cu toții cât de enervant este să vrei să discuți cu prietenii despre un anumit subiect și să dai peste o conversație care nu te interesează, motiv pentru care Yahoo se axează pe crearea unor căsuțe de chat separate pentru fiecare subiect în parte, care nu pot fi văzute de ceilalți.

Together promite inclusiv suportul pentru atașamente, GIF-uri sau emoji-uri. De asemenea, aplicație este prevăzută și cu o alarmă, pe care utilizatorii o pot seta pentru a nu rata niciun eveniment important din viața lor.

Citește și:

Moment sfâșietor pentru o tânără la petrecerea ei de majorat

O tânără a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe bărbații „macho” VIDEO

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter