Vremea 7 noiembrie 2018. Ce mesaj de vreme severă transmit meteorologii

De Oana Dinu, pe
Vremea 7 noiembrie 2018 se răcește considerabil, în unele temperaturile ajungând noaptea la 0 grade Celsius. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea.

Temperaturile scad în aproape toată țara, iar vremea 7 noiembrie 2018 se prezintă destul de mohorâtă în unele zonele. Valorile termice vor varia între 11 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros în sud și est. ANM a emis o avertizare de tip nowcasting pentru anumite județe.

Vremea 7 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, vremea se menține în continuare plăcută, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 20 de grade Celsius. Noaptea, valorile termice nu vor scădea sub 2 grade.

În Transilvania, la fel ca în toată regiunea de vest, cerul va fi variabil, mai mult senin. Maximele vor varia între 11 și 20 de grade, iar minimele între -6 și 7 grade. Valorile negative sunt în zona Miercurea Ciuc, acolo unde dimineața se înregistrează ceață densă.

În Crișana, temperaturile maxime se vor situa peste media acestei perioade, cu variații între 14 și 21 de grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub 4 grade Celsius.

Starea vremii în Banat este continuare mai caldă decât normalul lunii noiembrie, cu temperaturi maxime de până la 20 de grade și minime ce vor scădea până la 5 grade.

În Oltenia, meteorologii anunță cer noros, cu temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente, la fel ca în toată regiunea sudică. Temperaturile maxime vor varia între 11 și 15 grade, iar minimele vor coborî până la 2 grade Celsius. Această zonă nu va fi ocolită de ceața densă.

Și în Muntenia se răcește, iar cerul va fi înnorat pe toată durata zilei. Maximele nu vor depăși 16 grade, iar minimele vor scădea până aproape de pragul de îngheț, la 1 grad Celsius.

Prognoza meteo pentru Dobrogea vine cu vești mai puțin bune. Temperaturile scad și există condiții de ploaie. Maximele nu depășesc 14 grade, iar valorile minime ajung la 5 grade Celsius.

În Moldova vom avea soare cu nori, dar și ceață densă. Media temperaturi maxime va varia între 11 și 15 grade. La noapte, temperaturile se vor încadra între 1 și 6 grade.

ANM a emis atenționare de vreme severă

Agenția Națională de Meteorologie a emis două avertizări de tip nowcasting, pentru două județe din țară:

Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;

Județul Satu Mare: Satu Mare, Carei, Livada, Medieșu Aurit, Ardud, Lazuri, Halmeu, Odoreu, Vetiș, Moftin, Păulești, Turulung, Culciu, Sanislău, Berveni, Micula, Dorolț, Botiz, Viile Satu Mare, Apa, Căpleni, Pișcolt, Doba, Andrid, Căuaș, Porumbești, Tiream, Foieni, Petrești, Terebești, Urziceni, Craidorolț, Ciumești, Agriș, Cămin.

Vremea 7 noiembrie 2018 în București

Vremea la București este una destul de mohorâtă, cu nori și condiții de ploaie. Temperaturile sunt în scădere și maximele nu vor atinge mai mult de 13 grade. Pe timpul nopții, mercurul din termometre scade până la 5 grade. Bucureșteni vor avea parte și de vânt, care va sufla în rafale de de 24 km/h, pe timpul zilei, conform A1.

Vremea 7 noiembrie 2018 la munte

La munte iese soarele si astăzi, chiar dacă vântul se va intensifica. Maximele se vor încadra în jurul valorii de 11 grade Celsius, iar minimele vor coborî sub limita de îngheț și vor atinge -2 grade. Conform prognozei emise de specialiști, nu există condiții de ploaie în această zonă a țării.

Citește și:

Florin Busuioc a suferit un infarct. Actorul a fost operat de urgență

Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil 2018: urări frumoase și felicitări

Sursă foto: shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter