Vremea 3 decembrie 2018. Temperaturi pozitive în toată aproape toată țara

De Oana Dinu, pe
Vremea 3 decembrie 2018 aduce temperaturi mai ridicate față de zilele precedente. Maximele au valori pozitive în aproape toată țara.

Vremea 3 decembrie 2018 se anunță mai caldă față de perioada precedentă, când temperaturile au coborât sub pragul de îngheț. Luni, media valorilor termice diurne se va încadra între -3 și 12 grade, iar minima între -9 și 0 grade, conform ANM.

Vremea 3 decembrie 2018 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat, cu valori termice diurne ce vor avea în medie 4 – 7 grade Celsius. Minima în această zonă se va situa în jurul valorilor de 0 – 3 grade.

În Banat și Crișana se arată condiții de ploaie, dar temperatura diurnă va avea o medie de 8 – 10 grade. Noaptea, regimul termic se va afla în jurul valorilor de -3/6 grade Celsius.

În Transilvania, vremea va fi parțial însorită, cu maxime ce vor fi cuprinse în jurul valorilor de 5 – 10 grade. Valorile termice nocturne coboară până la -6/3 grade Celsius.

În Oltenia, temperatura pe timp de zi va varia între -3 și 7 grade, iar cea nocturnă între -9/-1 grad. Și aici se arată cer parțial însorit.

În Muntenia, starea vremii va fi una mai bună decât în zilele precedente. Cerul va fi mai mult însorit, iar maximele se încadrează între -3/ 12 grade și minimele între -8/-4 grade.

Și în Dobrogea se va ivi soarele pe parcursul zilei, iar valorile termice diurne se vor încadra între 6 și 10 grade. Noaptea se va răci, iar temperatura va scădea până la -3/5 grade.

Prognoza meteo din zona Moldovei vine cu temperaturi pozitive în timpul zilei și cer parțial însorit. Maxima se va situa în jurul valorilor de 1 – 8 grade, iar minima va coborî până la -4/0 grade.

Vremea 3 decembrie 2018 în București

Și vremea în București se va înregistra o ușoară încălzire după gerul năprasnic din weekend. Cerul va fi însorit și maxima se va încadra în jurul valorii de 0 grade. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la -6 grade.

Vremea 3 decembrie 2018 la munte

La munte, ziua de luni aduce nori sporadici și soare pe cer. Vremea se va încălzi și temperatura maximă va avea în medie 7 grade. Valorile termice nocturne vor scădea până în jurul valorii de -3 grade.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter