Vremea 25 octombrie 2018. În ce zone sunt emise avertizări de vânt puternic și ninsori

Ultimul update Miercuri, 24 octombrie 2018, 19:13
Meteorologii au emis un nou cod galben de vânt puternic și ninsori spulberate în anumite zone ale țării. Iată cum va fi vremea pe 25 octombrie 2018.

Prognoza meteo anunță vreme rea și astăzi, cu o nouă avertizare emisă de ANM de vânt puternic în aproape toate regiunile și ninsori viscolite în zona montană. Chiar dacă temperaturile minime au valori mai ridicate decât ieri și variază între 3 și 7 grade, vremea 25 octombrie 2018 continuă să fie rece, cu maxime ce nu vor depăși 14 grade, în scădere față de ziua precentă și sub media acestei perioade.

Vremea 25 octombrie 2018 pe regiuni

În Maramureș temperatura maximă nu va depăși 8 grade, iar temperaturile minime se încadrează între 4 și 6 grade.

În Transilvania, maximele vor varia între 6 și 11 grade, iar minimele între 1 și 7 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se situează între 7 și 11 grade, iar temperatura minimă ajunge până la 3 grade.

În Banat, ziua temperatura variază între 9 și 13 grade, iar noaptea, mercurul din termometre va scădea până la 4 grade.

În Oltenia și Muntenia, pe timpul zilei va fi ceva mai cald decât în restul regiunilor, cu valori maxime de până la 15 grade și minime cuprinse între 3 – 7 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 14 grade, iar valorile minime se vor situa între 5 și 8 grade.

În Moldova, temperaturile maxime vor varia între 8 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 7 grade. Înordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h.

Meteorologii anunță șanse de ploaie în partea nordică și nord-vestică, dar nu se vor înregistra cantități semnificative de apă.

Vremea 25 octombrie 2018 în București

Vremea în București continuă să fie rece. Cerul va fi în general noros și parțial se va ivi soarele, conform A1. Temperaturile maxime nu vor depăși valoarea de 13 grade Celsius, iar minimele se vor încadra în jurul valorii de 6 grade. Vântul continuă să sufle cu putere, în rafale ce vor atinge viteza de 46 km/h. Șansele de ploaie sunt relativ scăzute.

Vremea 25 octombrie 2018 la munte

Conform codului galben emis de ANM, în Carpații Meridionali și Carpații Orientali, local și temporar, va continua să ningă slab. La peste 1500 m altitudine, vântul va sufla în rafale ce vor atinge 70 – 80 km/h, spulberând stratul de zăpadă depus. Vremea la munte aduce temperaturi maxime ce se vor încadra în jurul valorii de 7 grade, iar cele minime vor atinge 4 grade. La Predeal și Azuga, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar dimineața sunt șanse de ploi slabe. La Sinaia, vremea va fi puțin mai caldă, cu maxime de 5 grade. Cerul va fi în majoritatea zilei noros, dar parțial va apărea și soarele. Și aici sunt șanse de averse, în special dimineața.

Citește și: 

Gestul emoționant făcut de o echipă medicală pentru donatorii de organe VIDEO

Cum să sculptezi dovleacul de Halloween

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter