Vremea 22 octombrie 2018

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 09:46
Prognoza meteo se arată prietenoasă pentru ziua de astăzi. Chiar dacă cerul va fi mai mult înnorat, nu va ploua decât izolat. Iată cum va fi vremea 22 octombrie 2018 în toată țara.

Vremea 22 octombrie 2018. ANM anunță șanse de ploi slabe pe arii restrânse în Oltenia și Transilvania. În restul regiunilor, probabilitatea să plouă este redusă. Vântul va sufla slab în majoritatea zonelor țării și pe alocuri va fi moderat, conform A1.

Meteorologii anunță temperaturi maxime cuprinse între 12 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 7 grade. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în estul Transilvaniei.

În Maramureș se vor înregistra temperaturi maxime de 15 – 18 grade și minime de 4 – 7 grade. În Crișana și Oltenia temperaturile maxime nu vor depăși 18 – 19 grade, în timp ce temperaturile minime nu vor trece de 8 – 9 grade. În Banat, Muntenia și Dobrogea, maximele vor fi de 18 – 19 grade și minime cuprinse între 3 și 10 grade.

Vremea 22 octombrie 2018 în București

Conform prognozei meteo, în București, ziua de luni se anunță una fără șanse de precipitații, dar cu cer înnorat pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor înregistra în jurul valorii de 18 grade. Mercurul din termometre o să scadă la noapte, până la 5 grade Celsius. Vântul va bate slab.

Vremea 22 octombrie la munte

La munte, luni, 22 octombrie vremea va fi predominant frumoasă cu cer senin în Azuga și Predeal, în timp ce în Sinaia și Bușteni se anunță cer înnorat. Nu sunt șanse de ploaie astăzi în stațiunile montane, iar temperaturile se încadrează între 2 și 10 grade.

Citește și: 

Iluzie optică! Vezi femeia din imagine? Cine o găsește în mai puțin de 5 secunde e un geniu

O supraviețuitoare a incendiului din Colectiv, mărturisiri dureroase la aproape 3 ani de la tragedie

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter