Vremea 19 octombrie 2018. Temperaturile sunt în scădere

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 09:08
Vremea 19 octombrie 2018. Temperaturile sunt în scădere, dar se vor menține peste media normală a acestei perioade de toamnă.

Vremea pentru 19 octombrie se arată frumoasă, cu valori termice ridicate față de normalul climatologic al lunii octombrie. Vineri, cerul va fi variabil în aproape toată țară. Înnorări temporare se vor înregistra în vest, nord-vest şi în centru, pe timp de ziuă și  în jumătatea sud-vestică pe timp de noapte, unde se așteaptă și ploi slabe cantitativ, conform Observator.tv.

Vântul va sufla slab și moderat în zona montană, acolo unde se vor acumula cantităţi de apă de peste 10…15 l/mp.  Prognoza meteo anunță șanse de ploi slabe în sud și sud-est, în timp ce în restul teritoriului probabilitatea este una redusă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între între 15 şi 23 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul Banatului și în Lunca Dunării. Izolat, dimineața se va arăta și ceața.

Vremea 19 octombrie în București

În Capitală vremea se răcește ușor și sunt șanse de ploaie de 30%. Temperaturile nu vor depăși 22 de grade, iar vântul s-a sufla ușor. Pe timpul nopții cerul va fi înnorat, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Citește și: 

Hillary Clinton, implicată într-un accident rutier. Vehiculul a lovit un stâlp de beton

Cum reușește un medic de 106 ani să se mențină în formă. A făcut descoperiri importante despre alergii

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter