Votează „răul” preferat din telenovelele româneşti

De Erika Chivu, pe

Dacă Andrei Aradits este actor cu state vechi, celălalt „rău” din telenovele, Augustin Viziru, este la primele experienţe în această meserie. Votează-ţi preferatul!

Andrei Aradits, actor cu experienţă

Dacă nu l-ai văzut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, probabil că l-ai remarcat pentru prima dată în serialul „În Familie” de la Prima TV. Conform CV-ului de pe site-ul telenovelei „Narcisa sălbatică”, Andrei Aradits a terminat Academia de Teatru şi Film, iar din 1996 joacă în piese de teatru. Are la activ şi câteva roluri în filme, dar a apărut şi în reclame.

În telenovela de la Antena 1, Andrei are un rol dificil. Personajul lui, Cristian, pare un avocat onorabil, dar de fapt este un ucigaş cu sânge rece, capabil să-şi omoare cel mai bun prieten. Cristian este unul din protagoniştii celor mai fierbinţi scene din „Narcisa salbatică”.

Augustin Viziru, campion la biliard

 
A fost cunoscut mai întâi ca fratele cântăreţului Lucian Viziru, dar acum este el însuşi o vedetă. Augustin se descurcă onorabil în rolul din „Iubire şi onoare”, deşi nu are studii de actorie. Pasionat de sport, a terminat o facultate de profil şi a lucrat ca antrenor de tenis, între timp dedicându-se şi biliardului. Este cel mai bun jucător din România şi campion balcanic la biliard.

L-ai văzut pentru prima dată în „Lacrimi de iubire”, apoi în „Regina”. În „Iubire şi onoare” este Aziz, fiul unui emir bogat care nu se dă în lături de la nimic pentru a pune mâna pe averea familiei şi a prelua condurerea emiratului.

Votează "răul" preferat din telenovelele româneşti

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter