Vedete care au îmbătrânit urât

De Nicoleta Galeteanu, pe

Bătrâneţea nu iartă pe nimeni, iar celebrităţile, cu toate leacurile lor costisitoare, nu se sustrag de la această lege firească.
Cine mai ţine minte hitul anilor ’90, „Nothing Compares 2U”, cu siguranţă îşi aminteşte şi de frumoasa cântăreaţă Sinead O’Connor, cea care a devenit atunci modelul rebel al adolescentelor de pretutindeni.

Imaginea artistei cu ochi albaştri şi chip angelic este însă incomparabilă cu cea sub care se prezintă astăzi celebra cântăreaţă pop de origine irlandeză.

Artista, care a fost invitată să cânte la festivalul The Bray Seaside din Irlanda, s-a schimbat atât de mult încât este de nerecunoscut.

Sinead, care şi-a lăsat părul mai lung între timp, a luat în greutate vizibil de mult de la ultima apariţie şi, deşi alege ţinute all black, soluţia pare să fie insuficientă dar şi neadecvată.

Costumul artistei nu doar că este demodat cu totul, dar îi lasă la vedere tocmai ce trebuie să mascheze în zona abdomenului. Din păcate, anii şi-au pus amprenta vizibil şi pe chipul artistei, invidiată cu ani în urmă pentru trupul său de balerină din videoclipul celebrului single.

Vezi cum au îmbătrânit vedetele din România.

Vedete care au îmbătrânit urât

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter