Vino alături de unica.ro la crosul „Aripi deschise”!

De Erika Chivu, pe

Te invităm să alergăm împreună, sâmbătă, 29 octombrie, pentru copiii bolnavi internaţi la spitalul Fundeni. Taxele modice de participare pe care le vom plăti vor merge în contul…
… asociaţiei Ro Club Maraton, care urmăreşte să strângă 20.000 de euro din care vor fi cumpărate dispozitive medicale performante pentru secţia de pediatrie a spitalului Fundeni.

Crosul are loc sâmbătă, 29 octombrie, în parcul I.O.R. din Bucureşti, startul şi înscrierea făcându-se în zona bisericii de lemn (acces prin strada Liviu Rebreanu – vezi harta)

Pentru cursa de 9,3 kilometri, înscrierile încep la ora 8:00, iar startul se dă la ora 9:00. Taxa de înscriere este de 25 lei.

Tot la 9:00 încep înscrierile pentru cursa populară de 3,1 kilometri, iar startul se dă la ora 10:30. Taxa este de 10 lei.

La 10:00 încep înscrierile pentru cursa copiilor, iar startul se dă la ora 11:15. Copiii vor alerga 500 de metri, iar pentru ei înscrierea este gratuită.
Înscrierea se poate face şi online, urmând ca taxa să fie plătită prin virament bancar sau în ziua crosului.

Banii strânşi din taxele de participare, dar şi de la sponsorii persoane juridice vor fi folosiţi la achiziţionarea de aparatură medicală pentru spitalul Fundeni, secţia de pediatrie. Aici sunt internaţi în fiecare an aproximativ 5000 de copii care suferă de leucemie, limfoame şi alte tipuri de cancer, dar şi hepatite cronice, anemii grave sau probleme cu rinichii, pentru care fac dializă.
Citeşte mai multe despre crosul „Aripi deschise”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter