S-a lansat cartea “Efectul Matrioșka – Detoxifierea minții și a sufletului”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 decembrie 2018, 12:57

Vineri 14 Decembrie 2018 s-a lansat cartea “Efectul Matrioșka – Detoxifierea minții și a sufletului” (editura One Book) în prezența autoarei, Luminița Oprea și a invitatei sale, Mihaela Tatu.

Modul în care gândim influențează atât deciziile bune sau rele pe care le luăm, cât și starea noastră de sănătate. Cine ia cu adevărat decizia: adevăratul Sine sau frica, vina, rușinea, gelozia, invidia?  Atât timp cât omul nu se auto-observă și nu își conștientizează și analizează sentimentul care îi dictează maniera în care se comportă, va fi doar privitor la ultimul mare reality show: Viața sa! Și pe urmă se întreabă cu seninătate de ce  lui i se întâmplă lucrurile așa și vecinului în alt fel. Fel pe care și-l dorește și în “farfuria lui”: “Am ales sa publicăm acum cartea “Efectul Matrioșka – Detoxifierea minții și a sufletului”, căci acum e nevoie mai mult ca oricând de claritate, strategii de schimbare și acțiune. Ori aceste lucruri sunt rezultatul unei autocunoașteri temeinice. Această dezvoltare personală generează acele soft skill-uri, atât de necesare și cautate în profilul angajatului de succes de astăzi.” – ne-a declarat  Oana Pustiu, directorul editurii.

CARTEA Efectul Matrioșka – Detoxifierea minții și a sufletului

Structura cărții este gândită pe 3 nivele, în funcție de unde se află fiecare cititor ca stare de căutare:

  1. – cel informațional, descriptiv
  2. – exerciții, pentru aprofundare
  3. – povești, metafore

În acest fel cititorul își găsește propria manieră de a folosi informația/energia din carte. Dacă ți-ai început procesul de igienizare mentală și știi despre ce este vorba, te poți duce direct la exerciții. Dacă ți-a căzut pentru prima oară în mână acest gen de informații, vei parcurge cu cel mai mare interes nivelul informațional. Dacă ai citit, însă nu prea ești tu „cu de astea”, te duci la poveste și înțelegi prin intermediul metaforei.

“Această carte poate fi noul PIN al vieții tale! Pe care ai puterea să îl creezi, recreezi și nu doar să utilizezi ceea ce ți-a fost dat „read made” până acum. Este o carte ce îți oferă un program puternic și valoros de alchimie interioară. Promisiunea adusă de această carte este că te va scoate din mecanica ta zilnică și vei începe să îți pui întrebări, să înțelegi, să accepți, să integrezi si să eliberezi ceea ce nu este vizibil, însă te ține pe loc și nu de puține ori se transformă în boală” – a declarat autoarea cărții, Luminița Oprea.

Se știe că fiecare își are propria călătorie, propriul ritm, propriile descoperiri, dar ce bine este și ce binecuvântare este să ai pe cineva lângă tine care să îți țină lampa care îți luminează drumul tocmai pentru a fi liber să faci ce ai de făcut. Recenziile cărții sunt scrise de Dr. Carmen Harra, Mihaela Tatu și Radu Sărăndan, ceea ce-i oferă și mai mare valoare. Efectul Matrioșka – Detoxifierea minții și a sufletului” poate fi găsită în toate librăriile din țară, cât și în mediul online, la prețul de 36 lei.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter