Un bărbat a murit după ce țigara electronică i-a explodat în față

De Oana Dinu, pe
Un bărbat de 38 de ani din Florida a fost găsit mort în propria casă, după ce țigara electronică i-a explodat în față. 

Autoritățile din St. Petersburg, Florida, investighează moartea unui bărbat care a fost găsit de pompieri în propria lui casă. Vecinii au alertat pompierii după ce o explozie a cauzat un foc mic, conform huffingtonpost.com.

Deși cauza decesului nu a fost stabilită, se presupune că bărbatul a murit după ce țigara electronică i-a explodat în față. Acesta avea ma multe răni pe față, cauzate de arsuri.

„Țigările electronice au o baterie din litiu și încep să genereze căldură. În cazul acesta, credem că bateria a explodat pur și simplu. „Este ca și cum ai avea o bombă în mână. Poate exploda în orice moment. Și atunci, ea aruncă bucățile din brichetă sau chiar din țigara electronică. Acestea devin un fel de șrapnel. ”, a declarat reprezentantul departamentului de pompieri din Florida.

Potrivit unui raport al Agenției Federale pentru Situații de Urgență, au existat 195 de explozii ale țigărilor electronice în decurs de câțiva ani. Deși 29% dintre victime au suferit răni „grave”, nimeni nu a fost ucis. Se pare că atunci când se produc explozii, forma și construcția dispozitivelor le pot face să se comporte ca „rachete de flăcări”.

Citește și: 

S-a deschis o cafenea unde plata se face doar cu gunoi

O tânără susține că are ghinion în dragoste pentru că este prea frumoasă. Cum arată

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter