Un bărbat a fost ținut captiv timp de 40 de ani într-o magazie

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 14:13
Un bărbat a fost eliberat dintr-o magazie unde se crede că a fost ținut captiv timp de 40 de ani. Se bănuiește că acesta avea doar 18 ani când a fost închis în micuța cameră.

Când a fost descoperit, bărbatului nu îi venea să creadă că este eliberat, notează Metro.

Potrivit anchetatorilor din Marea Britanie, bărbatul a fost închis în acea cameră minusculă, fără ferestre, în anul 1978.

În magazia în care a fost închis au fost găsite o saltea murdară, un scaun, un televizor, o bucată de mochetă veche și un calorifer electric nefuncțional.

Bărbatul, care acum are 58 de ani, a fost preluat de autorități și urmează să fie internat într-o instituție specializată.

Bărbatul a fost găsit într-o magazie dintr-un cartier rezidențial de lângă Carlisle, Cumbria, Marea Britanie, în urma unui raid al poliției desfășurat în această săptămână.

Citește și: O profesoară a fost concediată din cauza hobby-ului ei

Bărbatul a fost ținut captiv timp de 40 de ani

Informația care ne-a fost dată este aceea că a fost ținut captiv timp de 40 de ani. Când l-am găsit era speriat și foarte confuz”, a afirmat anchetatorul Martin Plimmer.

Nu au fost găsite alte haine decât cele cu care îmbrăcat. A fost găsit în niște condiții în care nicio ființă umană nu ar trebui să trăiască”, a mai spus anchetatorul.

Se pare că bărbatul a fost forțat să muncească fără să fie plătit de la vârsta de 16-17 ani.

Nu se știe dacă ar fi încercat vreodată să plece.

„A fost traumatizat pentru o perioadă atât de mare de timp încât va fi dificil să își recâștige încrederea”, a subliniat Plimmer.

Citește și: Moment sfâșietor pentru o tânără la petrecerea ei de majorat

„În toată cariera mea nu am mai întâlnit pe nimeni care să fie ținut captiv și care să lucreze ca sclav timp de 40 de ani. Aceasta ar putea fi cea mai lungă perioadă de captivitate cu care ne-am confruntat. Este un caz serios și extrem de trist”, a explicat anchetatorul.

Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost arestat pentru suspiciunea de sclavie modernă.

Sursă foto:123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter