Twitter revine la ordonarea cronologică a mesajelor

De Oana Savin, pe
Twitter revine la ordonarea cronologică a mesajelor, după modificarea de algoritm făcută în urmă cu doi ani, ce a nemulțumit mulți utilizatori.

Reprezentanții companiei au anunțat că rețeaua de socializare, care permite publicarea de mesaje de până la 280 caractere „lucrează la noi metode pentru a vă acorda posibilitatea de a controla mai bine fluxul de informații”, notează Business Insider.

Noul algoritm ce va permite revenirea la ordonarea cronoligică a mesajelor

Astfel, algortimul va permite utilizatorilor să își aleagă fluxul de informații conform preferințelor. Mesajele ar putea să se afişeze fie în ordine strict cronologică, fie prin algoritmul care scoate în faţă „cele mai bune” tweet-uri, funcție pe care o utilizează și Facebook.

Citește și: Cum poți să vezi un Insta Story fără ca cealaltă persoană să știe

Potrivit reprezentanților companiei, această opțiune va fi disponibilă internauților „în următoarele săptămâni”.

Compania a precizat că schimbarea de algoritm de acum doi ani a permis Twitter să fie „mult mai pertinent și mai practic”.

De asemenea, rețeaua de socializare a precizat că sunt luate în considerare „reacțiile utilizatorilor”, adepți ai vechiului mod de funcționare cronologic.

Citește și: Apple a lansat noile modele de iPhone

Am învățat că oamenii găsesc Twitter mult mai relevant și folositor atunci când sunt arătate mai întâi cele mai bune tweet-uri. Totuși, am primit feedback-uri de la oameni care preferă, uneori, să vadă cele mai recente tweet-uri”, au scris reprezentanții companiei.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter