O interpretă de rap a ajuns la spital după ce a afirmat că se va sinucide

De Oana Savin, pe
Interpreta de rap CupcakKe a fost dusă la spital de către poliție, după ce a scris pe Twitter că se va sinucide.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a postat mai apoi tweet-ul pe Instagram, scriind: „Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentur mine, chiar apreciez”.

Potrivit BBC, CupcakKe, pe numele său real Elizabeth Harris, a fost dusă de polițiști la spital pentru o „evaluare psihică”.

Fanii artistei au alertat poliția după ce au văzut tweet-ul, marți diimineață.

Ea a primit peste 10.000 de răspunsuri la mesajele de pe rețelele de socializare, aceștia manifestându-și aprecierea și dragostea pentru CupcakKe.

Mați noapte, cântăreața a postat un nou mesaj pe Twitter, în care își anunță fanii că este bine și că va continua să livreze „muzică bună”.

M-am luptat cu depresia mult timp. Îmi cer scuze că am făcut-o public noaptea trecută, dar sunt ok. Am mers la spital și în sfârșit primesc ajutorul de care am nevoie să trec peste tot. Sunt fericită și livrez muzică bună. Mulțumesc tuturor pentur toate rugăciunile dar vă rog să nu vă faceți griji pentru mine”, este mesajul tinerei.

Artista a vorbit de mai multe ori despre sinucidere în cântecele sale și uneori a abordat și subiecte mai sumbre, precum pedofilia.

În anul 2016, ea a lansat piesa „Pedophile”, în care vorbește despre o adolescentă de 15 ani, abuzată de un bărbat cu 10 ani mai în vârstă, iar versurile sunt scrise la persoana întâi.

Săptămâna aceasta, CupcakKe trebuia să călătorească în Marea Britanie pentru o serie de concerte, însă acestea au fost amânate pentru luna martie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter