Top 10 televizoare smart din viitor, la tine acasă. Care îţi place?

De Diana Zagrean, pe

Televizoarele moderne nu înseamnă doar imagine color şi sunet de calitate. Acum, poţi alege între un televizor smart, care te conectează la tto ce e nou, sau un televizor ultra HD, cu imagini mai clare ca niciodată. Ai aici 10 televizoare din viitor, care pot ajunge la tine acasă. Care îţi place?

1. LG Smart TV

Televizorul smart de la LG este foarte bun din punct de vedere al conectivităţii. Softul SmartShare vă arată orice videoclip, poze sau fişiere MP3 de pe orice PC, Mac, hard extern, flash drive sau laptop aveţi la dispoziţie. Se conecteaza foarte repede la internet prin wireless, are aplicatii preinstalate pentru Youtube, Facebook, Twitter, Skype si pentru stiri, se pot instala jocuri, etc.

2. Samsung UHD TV

Vârful de gamă, Samsung UHD TV de 85 inci (85S9), se remarcă atât prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cât şi prin sistemul de sunet performant. Noul televizor are o rezoluție ce depășește 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mare decât cea existentă la televizoarele Full HD, oferind claritate, culori bogate și intense. În plus, modelul are încorporată tehnologia Quadmatic picture engine – un procesor quad core care permite transformarea imaginii de la HD sau Full-HD până la UHD (Ultra High Definition, la calitate foarte apropiată de rezoluția 4K nativă.

3. Sony Entertainment Network

Are aplicaţii pentru , Lovefilm, Netflix, Sky News, Sony Entertainment Television Network Eurosport, Sony 3D, Skype, Facebook şi Twitter. Televizorul smart de la Sony are un design modern, este uşor de navigat şi oferă calitate şi atunci când vreţi să jucaţi un joc video.

4. Panasonic Viera Connect

Televizoarele smart de la Panasonic au aplicaţii pentru Skype, Netflix, Acetrax, YouTube, Picasa, Daily Motion, Vimeo, Viera 3D World, FetchTV, BBC News, BBC Sport, euronews, CNBC Real-Time, MLB.tv, Eurosport Player, TuneIn Radio, SHOUTcast radio, Aupeo & iConcerts.
Prin Marketplace puteţi comanda ochelari 3D şi alte accesorii, iar expeienţa video şi audio este excelentă.

5. Toshiba L7, 8,9

Noua serie L7 permite vizualizarea de filme 3D la rezolutie Full HD prin intermediul tehnologiei 3D active shutter.De asemenea, televizoarele smart de la Toshiba permit conversia 2D/3D, utilizatorii având posibilitatea astfel să transforme orice film sau canal de televiziune 2D într-unul 3D. Toate modelele deţin integrat un modul Wi-Fi şi sunt echipate cu conectivităţi multiple pentru a putea conecta cu uşurinţă la televizor diverse echipamente de stocare externe.

Citeşte mai departe şi vezi ce alte 5 televizoare ale viitorului poţi cumpăra anul acesta, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter