Cele mai frumoase femei cucerite de Leonardo di Caprio

De Unica.ro, pe

După faimosul rol din Titanic, Leonardo DiCaprio a făcut valuri printre admiratoarele sale de pretutindeni, cucerind pe rând unele dintre cele mai frumoase femei celebre, sau mai puţin.
Un urmaş al burlacului de la Hollywood, George Clooney, fermecătorul actor, care este în prezent cu modelul român Mădălina Ghenea, are un palmares impresionant (şi de filme) de cuceriri.

Iată-le pe cele mai frumoase dintre acestea.

Juliette Lewis 1993

Înainte de „Titanic”, filmul „What’s Eating Gilbert Grape?” (1993) este cel care îi asigură viitorul în cinematografie, precum şi o relaţie cu actriţa Juliette Lewis, care avusese înainte o relaţie şi cu Brad Pitt.

Bridget Hall 1994

La câţiva ani după scurta lor relaţie, publicaţia The Sun dezvăluia că modelul american şi-a pierdut virginitatea cu actorul, într-o cameră din Hotelul Royalton din Londra. Bridget Hall a dezminţit.

Brittany Daniel 1994-95

Brittany şi sora sa geamănă, Cynthia, seamănă izbitor acum şi cu atât mai mult când erau adolescente. Totuşi, Brittany a fost cea care l-a atras mai mult pe Leonardo DiCaprio, aste şi pentru că au filmat împreună în „The Basketball Diaries”.

Cele mai frumoase femei cucerite de Leonardo di Caprio

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter