Top 5 animale care vorbesc. Vezi VIDEO amuzante

De Diana Zagrean, pe

Într-o lume în care mulţi oameni nu mai ştiu să vorbească corect, nişte animăluţe haioase ne fac viaţa mai frumoasă. Unele dintre aceste animale vorbitoare sunt de-a dreptul incredibile. Vezi VIDEO amuzante cu 5 animale care vorbesc.
 

Mishka, un husky iubitor

Mulţi câini din rasa Husky siberian au adunat like-uri cu prezentările lor vocale, mai mult sau mai puţin asemănătoare cu o voce umană. Dar Mishka îi întrece pe toţi de departe. Căţeluşa spune „te iubesc”, „mi-e foame” şi „salut”.

Alex, papagalul geniu

Alex, papagalul gri african a fost şi este unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de animal vorbitor. Dacă majoritatea papagalilor doar repetă anumite sunete şi câteva cuvinte întregi, Alex ştia peste 100 de cuvinte. El a fost subiectul unui studiu care a durat peste 30 de ani. La moartea lui, în 2007, Alex putea să recunoască peste 50 de obiecte, avea un vocabular de peste 100 de cuvinte, cu care putea lega chiar şi fraze, avea intelectul unui copil de 4 ani. Înainte să moară, Alex i-a spus îngrijitoarei lui „Să fii cuminte”.

Odie, un mops simpatic

Deşi Odie nu ştie să zică decât „te iubesc”, a reuşit să câştige inimile a câtorva milioane de americani, mai ales după ce şi-a arătat talentul în cadrul Late Night Show, cu David Letterman, la Oprah şi în alte show-uri de televiziune.

Citeşte mai departe şi vezi şi alte filmuleţe cu animale vorbitoare haioase, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter