Tânără de 21 de ani, ofensată de echipajul unei companii aeriene, din cauza felului în care era îmbrăcată

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 iulie 2022, 10:38
O tânără de 21 de ani a fost uimită de reacția echipajului unei companii aeriene, care a amenințat-o că o vor da jos din avion dacă nu își pune pe ea o jachetă.

Emily O’Connor, o tânără de 21 de ani, călătorea din Marea Britanie spre Tenerife, la bordul unei aeronave a companiei Thomas Cook Airlines, când echipajul aeronavei i-a spus că felul în care este îmbrăcată „este „motiv de ofensă”.

Fata purta pantaloni cu talie înaltă și un crop top.

„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris femeia pe Twitter, unde a postat și o fotografie din aeroport.

Emily a spus că a purtat aceleași haine și în aeroport, însă nimeni de acolo nu i-au spus asta, ci doar echipajul aeronavei, când a ajuns la bord.

O’Connor s-a ridicat în picioare și i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați de felul în care îmbrăcată, însă nu a primit niciun răspuns.

Managerul zborului nu a fost impresionat și i-a spus să pună o jachetă pe ea, altfel va fi dată jos din avion, după care i-a luat bagajul.

Tânăra a împrumutat o geacă de la verișoara ei, iar echipajul a supravegheat-o până ce s-a îmbrăcat.

Reprezentanții Thomas Cook și-au cerut scuze

Reprezentanții companiei Thomas Cook au sunat-o mai apoi pe Emily și i-au cerut scuze pentru acest incident.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook publicat de CNN.

Potrivit politicii referitoare la ținuta pasagerilor, aceștia nu au voie să poarte haine neadecvate, inclusiv haine cu sloganuri sau mesaje care pot ofensa, și nu li se va permite să călătorească dacă nu se schimbă. De asemenea, pe toată durata zborului, pasagerii trebuie să fie încălțați.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter