Duet surpriză în concertul SCORPIONS! Trooper featuring Mitza de la Bere Gratis!

De Diana Zagrean, pe

Surpriză pentru fanii rock: Trooper, invitații celor de la Scorpions în concertul de sâmbătă, 14 decembrie 2013, vor avea și ei un invitat special! Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis va urca pe scenă alături de membrii Trooper pentru un featuring!
„Zi după zi” este cea de-a cincea piesă de pe albumul Trooper – Atmosfera. Pentru această piesă, cei de la Trooper au colaborat cu Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis! „Este o mare bucurie pentru mine faptul că am avut ocazia să înregistrez o piesă alături de Mitza. Este unul dintre cei mai buni soliști din România și cu siguranță unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.” Au fost cuvintele lui Coiotua€™ de la Trooper despre această colaborare.

Piesa „Zi dupa zi” poate fi ascultată aici


Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions va susține la București un concert ce face parte din „Rocka€™n Roll Forever Tour 2013″, concert ce va fi deschis de formația Trooper! Cea mai renumită și consacrată trupă hard rock/heavy metal din Germania a renunțat la ideea retragerii, declarând că își va continua cariera și că va susține în continuare concerte, într-un număr limitat însă. Se pare că fanii români sunt printre norocoșii care îi vor vedea anul acesta pe cei de la Scorpions, România fiind inclusă pe harta seriei limitate de concerte.

Fanii Scorpions pot cumpăra azi (11 decembrie) bilete reduse la concertul de sâmbătă!

 
Timp de 24 de ore, începând cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii trupei Scorpions pot cumpăra bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete, în următoarele locații: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Muzică și Diverta, Sală Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan – Stația de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau GROUPON.ro!

Se suplimentează bilețele la categoria Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!
După ce categoria de bilete Normal Circle (150 lei) pentru concertul SCORPIONS s-a epuizat rapid, organizatorii au luat decizia unei suplimentari, cu un număr restrâns de bilete, de 300 de locuri!

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti – Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter