Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete

De Unica.ro, pe

Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete, din Romania, are loc sambata, 3 august, la Bucureşti
 
Daca n-ai facut-o deja, nu uita sa te inscrii AICI!

Andrei Penu, instructor World Class, Master Trainer Schwinn Cycling, una dintre gazdele Summer Bike Fiesta, a enumerat pentru cititoarele unica.ro, cateva beneficii ale mersului pe bicicleta.

Cele mai importante avantaje fizice sunt legate de scaderea in greutate si de tot ceea ce o insoteste – un nivel optim al colesterolului, tensiunea arteriala mentinuta in parametri normali, o presiune mai mica asupra articulatiilor in timpul efortului, ameliorarea activitatii inimii si a plamanilor, etc. Mersul pe bicicleta tonifica musculatura si, treptat, ne ajuta sa ne imbunatatim densitatea osoasa. Tot mersul pe bicicleta e reponsabil de cresterea ratei metabolice bazale, ceea ce inseamna cresterea vitezei de ardere a grasimilor, prin intermediul oricarui tip de efort fizic.
Beneficiile psihice tin de o mai mare incredere in propria aparitie, un somn mai bun si chiar de o mai mare putere de concentrare asupra lucrurilor pe care le aveti de rezolvat intr-o zi obisnuita.
Nu in ultimul rand, bicicleta este un mijloc de transport placut si consuma calorii, in loc de benzina
„, adauga Andrei.

Asadar, va asteptam sambata, 3 august, la ora 18:30, în parcarea Bucureşti Mall! V-am pregatit super concursuri, cu premii pentru toata lumea. La ora 19.30, vom porni in grup organizat către Roaba de Cultura, din Parcul Herastrau, unde veti avea parte de o tombolă cu nenumarate surprize. Marele premiu pus la bataie in cadrul tombolei – o bicicleta b’twin 5 original, oferita de Decathlon.

Seara se va incheia cu un concert de zile mari – vor fi alaturi de noi band-ul SuperChill si Julie Mayaya – Vocea României.

N-ai bicicleta? Nu-ti face griji! Unica si i’Velo iti rezerva una. Trebuie doar sa te inscrii AICI!

Sposorii evenimentului: Bucuresti Mall & Albacher Radler
Partenerii evenimentului: i’Velo & Green Revolution, Decathlon, World Class, BGS, Aquatique, Ivatherm, Cofetaria Confituria, Creative Arts, FabulousBaskets.ro, SapunZain.ro, LampioaneChinezesti.ro, Max Factor, Canyon, Eventix.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter