Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 12:43

Toată lumea are păcate vinovate şi un anumit stil de a posta mesaje pe Facebook şi alte reţele de socializare. Află ce fel de om eşti pe Facebook, în funcţie de zodia ta şi ce imagine ţi-ai creat pe reţelele de socializare, potrivit astrelor.

Berbec

Berbecii sunt încăpăţânaţi, loiali şi generoşi, astfel că postează tot felul de cauze nobile, una mai lacrimogenă ca alta. De la „un like pentru copiii sărmani din Etiopia”, la „adoptă un căţel” şi „salvează o potârniche„, berbecii sunt mereu la curent cu activitatea ONG-urilor.

Taur

Taurii sunt serioşi şi la curent cu ştirile, astfel că pe reţelele de socializare sunt primii de la care afli când a fost cutremur, când plouă sau dacă joacă Steaua în deplasare. Taurii sunt înnebuniţi după check-in şi sunt foarte uşor de plasat în spaţiu, fie că e vorba de un club, casa unui prieten sau o plajă anume.

Gemeni

Gemenii iubesc comunicarea şi sinele, astfel că veţi vedea tot felul de poze tip „selfie”, „duck face”, eventual în locuri celebre, alături de vedete venite în vizită, sau alături de prieteni în club. Prietenoşi şi genul care se deplasează în gaşcă, gemenii preferă să posteze poze, decât statusuri sau să dea like.

Rac

Racii sunt romantici şi idealişti, astfel că majoritatea postărolor lor de pe Facebook conţin citate celebre, vorbe de duh şi postulate ale unor clasici. Tot la ei o să găseşti multe poze cu buchete de flori, pisici şi iepuraşi, alături de mesaje de prietenie sau iubire nedirecţionate cuiva anume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter