Concediată din cauza „fiţelor”. Vezi ce vedetă a păţit asta!

De Erika Chivu, pe

Deşi este cea mai cunoscută reprezentantă a brandului Victoria’s Secret, această vedetă a rămas fără contractul care îi aduce o mulţime de bani. Totul din cauza fiţelor…
Miranda Kerr, căci despre ea este vorba, a ajuns la finalul contractului de trei ani cu brandul de lenjerie Victoria’s Secret. Reprezentanţii firmei au decis că nu este cazul să prelungească contractul divei, iar presa de scandal din SUA spune că vinovată este Miranda, care a început să facă fiţe în ultimul timp.
Wow, ce ţinută! Uite ce mămică stilată e Miranda Kerr!
Se pare că faima i s-a urcat la cap frumoasei vedete, care are reputaţia de femeie dificilă printre cei implicaţii în prezentări şi şedinţe foto.
Deşi nu „vinde” la fel de bine ca alte modele, precum Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima, Miranda Kerr are aere de divă. ea obişnuieşte să întârzie la prezentări şi şedinţe foto, face tot felul de mofturi şi se poartă urât cu modelele mai tinere şi mai puţin cunoscute. Nu ai zice că are o astfel de personalitate când îi vezi chipul angelic şi gropiţele din obraji.
Wow, ce picioare! Miranda Kerr, sexy în colanţi
Evident, reprezentanţii Victoria’s Secret, au negat aceste zvonuri şi au spus că Miranda Kerr este o profesionistă desăvârşită. Ea va mai apărea în show-urile brandului şi în şedinţe foto, dar nu va mai fi unul din „îngeri”.
Chiar dacă a fost concediată, nu îi plângem de milă vedetei. Contractul de trei ani pe care l-a avut cu Victoria’s Secret i-a adus nu mai puţin de un milion de dolari şi nu a fost singurul „job” pe care l-a avut în acest timp. Şi nici soţul ei, Orlando Bloom, nu o duce rău cu banii. Cei doi sunt căsătoriţi din 2010 şi au împreună un băieţel, Flynn.
miranda kerr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter