Victoria’s Secret prezintă Fantasy Bra 2017. Cum arată sutienul în valoare de 2 milioane de dolari

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Marți, 07 noiembrie 2017, 16:17
Brandul de lenjerie intimă Victoria’s Secret a dezvăluit cum arată sutienul-fantezie pregătit pentru prezentarea de modă care va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie, în Shanghai, China.

Sutienul prețios, numit Champagne Nights Fantasy Bra, pentru care s-a lucrat în jur de 350 de ore, are o valoare estimată de 2 milioane de dolari și este acoperit cu diamante, safire galbene și topaz albastru. Piesa vestimentară, creată de brandul de lux Mouawad Jewelry, a fost decorată cu peste 6.000 de pietre prețioase și va fi prezentată de un topmodel de origine braziliană.

Manechinul Lais Ribeiro a fost aleasă să prezinte sutienul-fantezie al casei de modă Victoria’s Secret, în cadrul show-ului anual, care se organizează la final de an. Astfel, Lais calcă pe urmele altor top-modele alese de Victoria Secret să prezinte prețiosul sutien, printre care Gisele Bundchen, Candice Swanepoel sau Adriana Lima, care au defilat pe podium purtând această minunată operă de artă.

Fantasy Bra este pentru Victoria’s Secret cum e rochia de mireasă sau ultima piesă din cadrul unei prezentări de modă. Este cea mai mare onorare pentru un model. Pe lângă cea de a fi înger Victoria’s Secret, evident.

Anul trecut, Jasmine Tookes a fost fericita aleasă pentru a prezenta cel mai scump sutien din lume. Estimat la 3 milioane de dolari „Fantasy Bra 2016″ a fost creat de maestrul Eddie Borgo și împodobit manual de bijutierii Aziz și Walid Mouzannar.

Victoria’s Secret Fashion Show 2017  va avea loc la Shanghai, în China, la Mercedes Benz Arena. Printre „îngerii” care vor fi prezenți în acest an pe catwalk se numără: Candice Swanepoel (care revine după ce a devenit mamă pentru prima dată), Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell și Taylor Hill.

Citește și – Victoria’s Secret `79: Cum arătau îngerii de altă dată

Citește și – Secretele îngerașilor Victoria’s Secret – Cum își îngrijesc pielea și părul

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter