Şocant: Poveşti incredibile cu oameni fără mâini sau picioare

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:30

Oamenii care şi-au pierdut membrele în diverse accidente, sau care s-au născut fără mâini sau picioare au toţi nişte poveşti emoţionante. Iată câteva idei care le-au făcut viaţa mai frumoasă şi poveştile incredibile ale acestor oameni fără mâini sau picioare.
Nadya Vessey, o atletă paralimpică care şi-a pierdut ambele picioare a primit o surpriză din partea unui laborator de efecte speciale. Weta Workshop, care au realizat protezele, costumele, machiajul şi efectele speciale pentru mai mutle filme SF care au câştigat premii importante au decis să îi facă atletei o coadă de sirenă. Înotătoarea a primit o coadă de sirenă care să îi ţină loc de picioare atunci când se antrenează pentru următoarele Jocuri Paralimpice sau când explică copiiilor despre dragostea pentru apă.

Şocant: Poveşti incredibile cu oameni fără mâini sau picioare
Printarea 3D a devenit o unealtă extrem de puternică şi utilă pentru producătorii de echipamente customizate, create special pe măsura atleţilor sau clienţilor pretenţioşi. Nike a fost brandul care a câştigat concursul pentru designul unui picior proteză realizat integral prin printare 3D în spumă. Rezultatele sunt spectaculoase.
Citeşte mai departe şi află poveştile incredibile ale unor oameni fără mâini sau picioare pe pagina următoare!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter