Toți copiii care intră în casa lui ajung să moară. Până acum au murit 10, dar numărul lor va crește

De Adina Radu, pe
Mohamed Bzeek are grijă de copiii aflați pe moarte de aproape 30 ani. Bărbatul și răposta sa soție, Dawn au început să aibă grijă de acești copiii încă din anii 80. Cei doi au un copil bolnav, un băiat de 18 ani ce suferă de nanism și oase fragile.

Mohamed a ajuns în Statele Unite în 1978, ca student. Până acum a îngropat 10 copiii. Unii i-au murit în brațe. Casa lui este ca un hospice pentru copiii aflați pe moarte pe care părinții refuză să-i mai îngrijească.

Acum, Mohamed are în îngrijire o fetiță de 6 ani cu o boală rară. Aceasta este surdă și oarbă și are membrele paralizate. Fetița are crize zilnice.

“Știu că nu mă aude, că nu vede, dar eu vorbesc mereu cu ea. O țin în brațe, mă joc cu ea. Are sentimente. Are un suflet. E un om.”

Pentru ca fetița să nu se înece în somn, doarme în șezut pe canapea. Bzeek doarme pe canapeaua de lângă ea.

Mohamed i-a organizat o mică petrecere fetiței când a împlinit 6 ani. I-a invitat părinții biologici, dar aceștia au refuzat să vină.

Mohamed a fost și el bolnav, a avut cancer de colon. Recunoaște că i-a fost frică, că nu a avut pe nimeni alături când mergea la doctori, când merge la operații, dar acum știe cum se simt copiii de care are grijă. Asta îl determină să facă mai multe pentru acești suferinzi.

“Cheia este să îi iubești ca pe copiii tăi. Știu că sunt bolnavi. Știu că o să moară. Ca om, voi face tot ce îmi stă în putere și voi lăsa restul la mâna Domnului.”

O campanie de strângere de fonduri este desfășurată în prezent pentru a-l sprijini pe Mohamed să aibă în continuare grijă de copiii aflați pe moarte.

Sursa foto Gofundme

Citește și „Mami a murit la duș. Poți să ai grijă de noi?”. Ce a urmat după ce un băiețel de 5 ani și-a luat sora în brațe și a cerut ajutorul unei vecine

Citește și Apelul unui băiețel bolnav de leucemie: „Îngropați-mă în sicriul mamei ca să aibă grijă de mine în Rai”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter