Şocant: Top 4 cei mai graşi oameni din lume. Vezi de ce nu vor să slăbească

De Diana Zagrean, pe

Obezitatea este o problemă tot mai des întâlnită în zilele noastre. Oamenii graşi încearcă să revină la o greutate normală ducând un stil de viaţă sănătos. Cu toate acestea, există şi excepţii; oameni nebuni care ţin morţiş să fie exagerat de graşi, în ciuda faptului că greutatea în exces le pune pericol sănătatea. Vezi de ce nu vor să slăbească.

Susanne Eman: Vrea să fie cea mai grasă femeie din toate timpurile

 
Femeia de 33 de ani s-a decis să devină cea mai grasă femeie din lume. Ea cântăreşte momentan 343 kilograme şi s-a logodit cu un…bucătar.
Ea spune că vrea să devină cea mai grasă femeie din lume şi, deşi abia se mai ridică singură din pat,
ţinteşte năucitoarea greutate ideală de….730 kilograme.
În ciuda recomandărilor din partea doctorilor, Susanne este relativ sănătoasă pentru cineva atât de obez şi face exercişii regulat, ajutată de viitorul soţ. El o susţine în demersul ei de a deveni cea mai grasă femeie din lume şi îi găteşte mâncare sănătoasă…în cantităţi industriale.
Şocant: Top 4 cei mai graşi oameni din lume. Vezi de ce nu vor să slăbească

Jon Brower Minnochm: Cel mai gras om din toate timpurile

 
Jon Brower Minnochm, acesta este numele americanului născut în 1941, care deţine un record trist, acela de cel mai gras om din istoria omenirii. Fiindcă nu s-au găsit mijloace de a-l cântări, medicii lui au estimat că a avut „probabil mai mult de 635 kilograme”, punct în care era nevoie de 13 oameni numai ca să-l rostogolească în pat.
Jon, taximetrist de meserie, a fost gras încă din copilarie, el atingând 132 kilograme, la numai 12 ani şi 178 kilograme la 20 de ani. Deşi a tot acumulat kilograme, asta nu l-a împiedicat să devină cap de familie. Soţia care i-a dăruit doi copii nu avea decât 50 de kilograme.
Bărbatul a fost internat în spital la 37 de ani suferind de insuficienţă cardiacă şi respiratorie, dar şi de edem – reţinerea apei în organism. Medicii au estimat că reţinuse în corp sute de kilograme de apă. Jon a stat în spital peste un an, timp în care a slăbit 419 kilograme, atingând un nou record.
Citeşte mai multe despre Jon Brower Minnochm în Cei mai graşi oameni din lume şi poveştile lor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter