Şocant: Top 5 cele mai incredibile boli din lume

De Diana Zagrean, pe

De la sute de orgasme pe zi, la alergie la apă sau imposibilitatea de a te îngrăşa, unele boli sunt foarte ciudate. Unii oameni chiar suferă de nişte afecţiuni greu de imaginat, iar acestea sunt doar câteva dintre ele. Iată un top 5 cele mai incredibile boli din lume.
Femeia care are 200 de orgasme pe zi
Britanica Sarah Carmen, de 24 de ani suferă de Sindromul de Excitare Permanentă, care o face să aibă până la 200 de orgasme pe zi. Ea crede că această boală s-a dezvoltat din cauza unor medicamente pe care le-a luat. La început, avea tot mai multe orgasme în timpul actului sexual cu prietenul ei, dar …starea de euforie a continuat şi după ce terminau. Încet, încet, ea a ajuns să aibă orgasm numai gândindu-se la ceva sexy, iar media pe zi este de 200 de orgasme. Prietenul a părăsit-o şi niciun partener nu pare să facă faţă acestei..probleme.
Bărbatul care nu se poate îngrăşa..niciodată
John Perry, de 59 de ani poate mânca orice îşi doreşte, în orice cantitate. El suferă de o boală foarte rară, numită lipodistrofie, care nu îl lasă să pună niciun gram de grăsime pe el. În copilărie, Perry era un băiat dolofan, dar în jurul vârstei de 12 ani a slăbit brusc şi, de atunci, nu se mai poate îngrăşa. El mănâncă zilnic ciocolată, burgeri, pizza şi plăcinte, fără să se îngraşe. Visul oricărei femei, el nu are alte probleme de sănătate de pe urma acestei dereglări de metabolism.
Fata alergică la apă
Adolescenta Asleigh Morris nu se poate bălăci la piscină cu prietenele ei şi nu se poate curăţa normal, dar cel mai rău, nu îşi permite să transpire fără să aibă erupţii dureroase pe piele. Fata este alergică la apă, adică suferă de boala rară Aquagenic Urticaria. Doar câteva cazuri sunt documentate în întreaga lume.
Femeia care nu uită absolut nimic
O femeie de 40 de ani din California s-a dus la un neurolog pentru că avea prea multe amintri. Când medicii au testat-o, au rămas uimiţi. Orice dată ai alege, din ultimii 25 de ani, femeia îţi poate povesti tot ce s-a întâmplat, cu detalii elaborate, de la ştiri locale şi naţionale, la anumite weekenduri petrecute cu familia sau ce mic dejun a mâncat într-o anumită zi. Femeia a primit numele AJ, pentru a i se proteja intimitatea şi se află sub studiu la Universitatea din California. Boala ei este atât de rară, încât nu are încă un nume, dar s-ar putea să se numească în curând sindromul hipertimestic.
Fata care leşină de câte ori râde
Kay Underwood, de 20 de ani, din Marea Britanie suferă de o boală pe cât de ciudată, pe atât de..amuzantă. Ea suferă de cataplexie, o afecţiune care îi transmite o slăbiciune puternică în toţi muşchii, atunci când se confruntă cu emoţii puternice. Furia, râsul, frica sau surprizele o fac pe biata fată să leşine de fiecare dată. Boala nu este foarte rară şi este asociată şi cu narcolepsia, care o face să adoarmă spontan pentru câteva secunde, din când în când. În Marea Britanie, circa 30.000 de oameni suferă de narcolepsie, iar din aceştia, circa 70% sunt diagnosticaţi şi cu catalepsie.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter