Şocant: Canibali moderni sau oameni nebuni care şi-au mâncat propria carne

De Diana Zagrean, pe

De la Hannibal Lecter încoace, canibalii moderni au prins glas şi, din când în când, scot capul prin lume, să auzim şi noi de ei. Iată câţiva dintre cei mai nebuni canibali moderni, care nu erau nici drogaţi, nici oficial bolnavi psihic la momentul…prânzului.

David Playpenz, englezul care şi-a mâncat degetul amputat după un accident

Bărbatul din Colchester, Essex, a suferit un accident de motocicletă şi doctorii au fost nevoiţi să-i amputeze un deget, care se înnegrise după prima intervenţie.
El le-a cerut medicilor să ia degetul acasă, ca amintire şi nimeni nu bănuia ce avea de gând să facă cu el, aşa că a primit acordul.
După două zile de spitalizare, bărbatul s-a dus acasă şi a fiert degetul. Nu a adăugat condimente şi nu l-a preparat în alt fel pentru că dorea să afle ce gust are carnea de om aşa cum e ea.
El a mai declarat tabloidelor care au aflat de ispravă că nu are de gând să repete experienţa prea curând şi că nu s-a transformat într-un canibal.
Citeşte şi Şocant: Top 3 bătrâni nebuni. Pensionari care sar cu paraşuta

Casie, femeia de 26 de ani care mănâncă cenuşa soţului mort

Cazul bizar al acestei tinere femei a apărut în cadrul unei emisiuni americane despre oameni nebuni, cu dependenţe ciudate.
Ea nu se poate opri din consumat cenuşa soţului mort în urma unui atac sever de astm bronşic.
După moartea şi incinerarea lui, femeia a mutat cenuşa într-o urnă specială.
Câteva fire de cenuşă au căzut pe mâna ei în timpul transferului şi Casie nu s-a îndurat să se spele pe mâini de soţul ei. Aşa că a lins cenuşa.
Din acel moment ea a devenit dependetă de bizarul ritual şi ia urna funerară peste tot pe unde merge: la magazin, la biserică, la muncă.
Ea spune că cenuşa soţului decedat are gust de ouă stricate şi nisip şi îşi pune în pericol sănătatea din cauza substanţelor chimice provenite din lichidul de îmbălsămare.
Producătorii show-ului TV i-au asigurat asistenţă psihologică în speranţa că o vor ajuta să treacă peste durerea cauzată de pierderea soţului.
Şocant: Canibali moderni sau oameni nebuni care şi-au mâncat propria carne

Mao Sugiyama, artistul care şi-a pus pe tavă..organele genitale..la propriu

Mao Sugiyama şi-a îndepărtat chirurgical organele genitale pentru a deveni asexuat. Le-a servit apoi ca fel principal la cină unor oaspeţi interesaţi de macabrul fel culinar.
El şi-a explicat gestul extrem prin nevoia de ase elibera de umanitate, fiind dezgustat de sexualitate în general.
Artistul a decis să renunţe la organele genitale şi ca protest împotriva crimelor de natură sexuală, unii din apropiaţii săi find victime ale acestora de-a lungul timpului.
Citeşte mai multe despre Mao Sugiyama, bărbatul care vrea să fie asexuat în Şocant! Un artist japonez şi-a servit organele genitale la cină
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter