Un show park, o afacere de familie unicat

În vreme ce mulţi români se gândesc să plece din ţară pentru o viaţă mai bună, o săsoaică revine în România cu toată familia, pentru a construi o afacere unicat: un snow park.
Ea s-a nascut la Sibiu şi, la 13 ani, a plecat definitiv din ţară, apoi s-a îndragostit de aventurile montane şi de Martin, s-au casătorit, au doi copii frumoşi şi au luat o decizie neobişnuită: au dat Austria pe România şi au ridicat, lânga Păltiniş, copia fidelă a unei mini-staţiuni de iarnă din Alpi.
Daca o întrebi direct, fară înconjur, Sigi recunoaşte că impulsul întoarcerii în România cu toata familia, cu soţul şi doi copii, mai ales într-o perioadă când din ce în ce mai mulţi plecau să-şi caute norocul pe afară, poate fi privit drept o ciudăţenie.
Dar astfel, urmându-şi pasiunile, au putut crea ceva pentru această ţară, au mişcat lucruri şi au descoperit că munca şi tenacitatea sunt întotdeauna răsplătite cu fericire. „În 1983 am plecat în Germania împreună cu familia mea fără să ne gândim, desigur, nici o clipă să ne întoarcem, am continuat acolo şcoala şi am început foarte devreme să lucrez şi să-mi câştig propriii bani.
Citeşte continuarea pe avantaje.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter