Idei de afaceri: cum îţi deschizi o covrigărie

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 august 2020, 12:06

Începând de joi, 6 februarie, caută la chioșcuri CD-ul “Covrigărie. O afacere cu profit imediat”, primul volum al colecției IDEI DE AFACERI, împreună cu ziarul Libertatea. Pentru început, iată ce ai de făcut ca să-ţi deschizi o covrigărie, afacere cu profit imediat.
Gustare cu tradiţie la români, covrigul a devenit o afacere profitabilă în ultimul timp. Când te laşi atrasă de mirosul îmbietor al unei covrigării, gândeşte-te că ar putea fi şi pentru tine o idee de afacere cu profit imediat. Iată ce paşi trebuie să urmezi:
Ce trebuie să ştii dacă vrei să-ţi deschizi o covrigărie:
• Capitalul iniţial: 10.000 – 12.000 de euro.

• Spaţiul necesar: minimum 20-30 mp.

• Profitul mediu brut: 1.000 – 3.000 de euro/lună/punct de lucru.

Cererea este permanentă, cu creştere de 5 ori în perioadele de post. Reţeta de fabricaţie care conferă calitate produsului face diferenţa şi atrage clientela.
Care sunt factorii de risc:
Amplasarea neinspirată,  utilaje neperformante şi deci calitate inferioară a covrigilor, imagine deficitară, timpi morţi pentru client (aşteaptă coacerea unei noi tranşe de covrigi).
Ţi se potriveşte o astfel de afacere?

Ai experienţă în domeniul panificaţiei? Atunci înseamnă că o astfel de afacere e perfectă pentru tine.Potenţialul de dezvoltare este mediu în condiţii obişnuite, dar excelent dacă reuşeşti să te diferenţiezi pe piaţă.

Afla ce sunt covrigii si cine i-a inventat!

„Idei de afaceri” împreună cu ziarul Libertatea

Începând de joi, 6 februarie, caută la chioșcuri CD-ul “Covrigărie. O afacere cu profit imediat”, primul volum al colecției IDEI DE AFACERI, la preţul de 14,99 lei, împreună cu ziarul Libertatea. Cumpără toată colecția și poți câștiga 10,000 de euro brut, un capital suficient de mare pentru începerea propriei tale afaceri.

Vezi mai multe detalii şi regulamentul campaniei pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter