S-a deschis prima şcoală adevărată de magie inspirată de Harry Potter

De Diana Zagrean, pe

Un american de 69 de ani din California a deschis prima şcoală oficială de magie şi vrăjitorie din lume, inspirată de aventurile seriei Harry Potter. Te-ai înscrie la şcoala de vrăji?
Oberon Zell-Ravenheart, un bărbat de 69 de ani şi mare fan al seriei Harry Potter, de J. K. Rowling şi-a deschis propria şcoală de magie şi vrăjitorie, după modelul Hogwarts.
Academia de magie are sediul în Marin County, California şi se numeşte The Grey School of Wizardry.
Oberon Zell Raventhart pretinde că este adevăratul profesor Dumbledore, din îndrăgita serie pentru copii Harry Potter şi conduce cu succes „instituţia de învăţământ”.
La şcoala de magie, profesorul şi colegii lui predau materii ca Ştiinţele Întunecate, Tarot, fizică cuantică, chimie şi altele.
S-a deschis prima şcoală adevărată de magie inspirată de Harry Potter
Şcoala de magie inspirată de Harry Potter are deja succes, numărul elevilor înscrişi depăşind 650 de persoane, cu vârste cuprinse între 11 şi 75 de ani.
Profesorul care se crede directorul Dumbledore are 69 de ani, este practicant de religie păgână şi poligam. El iubeşte atât de mult seria de romane de aventuri Harry Potter, încât a participat la lansarea fiecărui volum îmbrăcat în vrăjitor.
Te-ai înscrie la prima şcoală oficială de magie şi vrăjitorie din lume, inspirată de aventurile seriei Harry Potter?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter