Scârbos: Top 4 obiecte ciudate ascunse în anus. Uite ce au găsit doctorii

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni găsesc plăcere în cele mai neobişnuite activităţi. Alţii, mai puţin norocoşi, dar mult mai curioşi, încearcă să obţină satisfacţie, dar ceva merge prost şi ajung la urgenţe. Iată câteva cazuri şocante de oameni care au avut tot felul de obiecte ciudate ascunse în anus. Uite ce au găsit doctorii!

Vibrator şi tacâmuri

 
Un bărbat din Connecticut a vrut să se distreze alături de iubita lui şi vibratorul ei. Problema a fost când cuplul nu a mai reuşit să extragă jucăria sexuală din anusul bărbatului.
În disperare de cauză, cei doi au încercat să-l scoată cu o pereche de tacâmuri pentru amestecat salata (lingură şi furculiţă unite ca un cleşte). Ghinionul a continuat, însă şi setul de tacâmuri a intrat şi el după vibrator.
În cele din urmă, cuplul ghiduş a trebuit să accepte gravitatea situaţiei şi au ajuns la spital. Medicii de la urgenţe s-au fotografiat cu radiografia şi l-au salvat pe bietul aventurier.
Citeşte aici despre cele mai ciudate lucruri pe care şi le-au ascuns femeile în… vagin

Ciment

 
Poate cel mai ciudat lucru găsit vreodată în corpul uman a fost o cantitate destul de mare de ciment. Povestea ar fi amuzantă dacă bărbatul care s-a prezentat la urgenţe cu intestinul plin de ciment nu ar fi fost atât de aproape de moarte. El şi partenerul său s-au gândit să-şi condimenteze viaţa amoroasă într-un mod inedit.
Din păcate, creativitatea lor sexuală i-a adus aproape de un caz grav de hemoragie internă. Bărbatul a acceptat ca partenerul său să-i toarne ciment lichid în anus cu ajutorul unei truse pentru clismă.
Bineînţeles că cimentul s-a întărit şi bărbatul a avut nevoie de operaţie pentru a scoate blocajul.
Citeşte mai departe şi vezi cine şi-a băgat un obuz neexplodat pe uşa din dos, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter