Scârbos: Top 4 ritualuri dureroase din lume

De Diana Zagrean, pe

Mulţi oameni consideră rezistenţa la durere un test al bărbăţiei. Iată câteva exemple scârboase şi şocante de ritualuri dureroase la care se supun diverse grupuri de oameni pentru a-şi demonstra apartenenţa la grup. Iată cele mai dureroase ritualuri din lume.
Dansul Soarelui – amerindieni care îşi smulg pielea de pe ei
Deşi atunci când ne gândim la indienii din America, ne gândim la păr lung, cai sălbatici, covoraşe ţesute manual şi cel mult cazinouri, popoarele din această zonă au şi un ritual scârbos. După mai multe zile de post negru, dansatorii soarelui îşi trag pielea în nişte cârlige legate cu sfori de copaci.
Astfel, ei devin una cu Copacul Vieţii. Pentru ca ritualul să fie complet, dansatorii trebuie să se încline departe de copaci, până când pielea li se sfâşie. Durerea simţită în Dansul Soarelui reprezintă naşterea oamenilor din Mama Natură şi Copacul Vieţii şi reprezintă trecerea de la moarte la viaţă.
Citeşte şi despre cele mai ciudate tradiţii sexuale din lume
Furnicile din mănuşă – tribul brazilian care otrăveşte copiii ca să devină bărbaţi
Dacă un bărbat adevărat nu trebuie să se teamă de nimic şi să râdă în faţa durerii, atunci ritualul cu furnici-glonţ din Brazilia este cel mai bun test.
Tinerii care vor să demonstreze că sunt bărbaţi sunt obligaţi să poarte nişte mănuşi pline cu furnici-glonţ, care poartă acest nume datorită puternicei toxine din muşcătură. Se spune că durerea simţită după pişcătura unei astfel de insecte se aseamănă cu durerea simţită atunci când eşti împuşcat. Iată ce se întâmplă cu un realizator al unei emisiuni de televiziune.


Citeşte mai departe şi vezi şi alte ritualuri dureroase, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter