Şansa de a fi cel mai bun

De Sandra S., pe

A patra ediţie a concursului 3D – Dependent De Design organizat de ELLE Decoration împreună cu Novo Park şi West Gate se bucură de mare popularitate în rândul arhitecţilor şi designerilor de interior, scenografilor sau designerilor de obiect din România.
Câştigătorii din anii trecuţi atribuie acestei competiţii multe dintre realizările lor profesionale ulterioare. Arh. Irina Alexandru, a câştigat anul trecut premiul cel mare. „Pentru mine, impactul pozitiv al acestui premiu s-a simtit altfel decât mă aşteptam. Asta datorită faptului că exact cu câteva zile înainte de anunţarea câştigătorilor am plecat cu o bursă în Thailanda, unde trebuia să lucrez ca asistent la o universitate din Chiang Mai. Aşa că toate felicitarile pe care le-am primit odată cu decernarea premiilor au fost prin social media.
Lucrurile speciale s-au petrecut însă în Thailanda. După primele două săptămâni acolo păream că nu-mi găsesc locul în cadrul Universitatii, pentru că sarcinile pe care mi le dădeau nu mă stimulau îndeajuns şi ajunsesem să mă plictisesc.
La un moment dat, în discutiile cu colegii mei am adus vorba şi despre premiul pe care tocmai îl câştigasem la concursul organizat de ELLE Decoration. După ce le-am aratat şi proiectul, credibilitatea mea a crescut instantaneu şi imediat după aceea m-au însărcinat să ţin orele de atelier pentru anul III şi anul V al secţiei de Design, deşi eu mă dusesem acolo pe un post de asistent universitar.
Până la urmă a fost o experienţă profesională extrem de interesantă si stimulantă pe care o datorez în mare măsură câştigării acestui premiu”.
Intră pe dependentdedesign.ro şi află mai multe despre această competiţie!
ELLE Decoration este o revistă de design interior care a fost lansată în Franţa în 1987 şi care de la primul număr s-a bucurat de un succes fără precedent. 26 de ani mai târziu ELLE Decoration apare în 30 de ţări şi este cea mai bine vândută revistă de design interior din lume. De acest brand sunt legate şi numeroase proiecte care au creat oamenilor de pretutindeni apetitul pentru design.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter