Revelion în imperiul clădirilor ”făurite din aur”!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:48

În orașul în care fiecare construcție pare făurită din aur, în locul în care orice clădire are un scop anume, fie că se afla în Cartea Recordurilor, fie că este pe listele cu cele mai cele… ale lumii, Dubaiul găzduiește minuni lucrate din dragoste.

Clădiri „zugrăvite” cu aur

Mii de construcții, sute de realizări fenomenale, zeci de clădiri ce bat toate recordurile lumii, monumente și embleme, și oaze de liniște și pace, în Dubai. De revelion fiecare astfel de măreție pare mult mai maiestuoasa decât în orice altă perioadă a anului. Te invităm să le descoperi într-un sejur de 7 zile în una dintre cele mai fascinante destinații.

Pornește în explorarea împrejurimilor… îți poți începe vizita în Dubai cu cel mai mare mall din lume, în care se găsesc o mulțime de magazine ale unor Brand-uri celebre, un imens panou acrylic, cel mai mare din lume, cel mai mare magazin de pantofi, dar și cel mai mare magazin de bomboane fructate plus muulte alte surprize.

Dacă îți plac plimbările mai lungi poți călători până în zona Deira pentru a vedea emblema acestui loc, unul dintre cele mai fascinante ceasuri de tip turn din lume- Deira Clocktower care pe timp de seară capătă nuanțe colorate într-un joc de lumini seducător. Tot aici se află și cele două clădiri- Deira Twin Towers, acestea găzduiesc un centru commercial, o zonă de birouri și o zonă rezidențială.

Emblema Dubaiului- Cladirea cu formă de velă

În topul emblemelor Dubaiului se află și singurul hotel de 7 stele din lume, și al patrulea cel mai înalt în lume, o construcție în care se găsesc decorațiuni și opere de artă din aur, acesta este Burj Al Arab.

Dacă vrei să ai parte în schimb de o experiență mai… „high class”, recomandăm Emirates Towers, turnurile gemene ale Dubaiului, unul mai înalt decât celălalt în care vei „gusta” puțin din ce înseamnă luxul arabilor. Sau poate cine știe, poate vrei să admiri priveliștile de sus din cel mai înalt turn bloc locuibil din lume- Princess Tower, care te va purta într-o atmosferă de basm.
Mădălina Isar

Revelion Dubai
Hotel Towers Rotana 4*- de la 1071/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina de revelion, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, 021/794.75.07
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter