6 evenimente la care să te distrezi în weekend

De Unica.ro, pe

O petrecere dezlănţuită, un concert spectaculos sau o seară de filme bune, indiferent de chefurile pe care le ai, ţi-am propus alternative variate care să îţi asigure distracţie în acest weekend.

 

O ieşire cu fetele

Vineri noapte ce sună mai bine decât o petrecere între fete? Dacă rezonezi şi tu cu această propunere, Fire Club te cheamă în această seară la „Girls Night Out”, o petrecere incendiară organizată special pentru tine.

Distracţia debutează la 21:00 şi este întreţinută de dj Marius, iar intrarea este liberă.

Cadenza Vagabundos, într-un concert electrizant la Polivalentă

La Sala Polivalenta se anunţă megapetrecere sâmbătă seară (începând cu ora 22:00) pentru fanii care au petrecut vara aceasta la The Mission. Festivalul readuce în Capitală conceptul Cadenza Vagabundos, care face furori pe scenele internaţionale ale festivalurilor electronice.

Conduşi de celebrul dj-ul chilian Luciano, pe scena vor urca cei mai faimoşi „vagabonzi, muzicieni de profesie”.
Atenţie, dacă îţi cumperi biletul azi, economiseşti 20 de lei, pentru că la intrare vei plăti 60 de lei în loc de 40.

Filme maghiare gratuite

În caz că nu te tentează „Twilight”, lansat în cinema în acest weekend, îţi recomandăm cu încredere să ocupi un loc în sală la Noul Cinematograf al Regizorului Român, de la Muzeului Ţăranului Român. Până pe 20 noiembrie „Săptămâna Filmului Maghiar 2011” aduce unele dintre cele mai apreciate filme-cult ale cinematografiei maghiare, dar nu vor lipsi însă nici producţiile noi ale regizorilor maghiari cunoscuţi.

„Fiara”, de Till Attila, „Antigona”,Dettre Gábor, şi „Înaltă tensiune” de Erdélyi Dániel sunt unele dintre peliculele pe care le poţi viziona în acest weekend. Intrarea reste gratuită la toate filmele.

Concert Cargo

Fanii muzicii autohtone şi în special ai Cargo pot asculta veterana trupă de rock astă seară în Club Wings din Bucureşti.
De la ora 20 fix, fii pregătită de un super concert.

Preţul unui bilet este 40 lei.

Festivalul Dakino

Luni debutează şi cel mai vechi festival românesc de filme. Ca o tradiţie deja cunoscută, Festivalul Internaţional de Film Dakino ediţia 2011 îşi aşteaptă cinefilii de fiecare dată cu câte o premieră spectaculoasă care deschide evenimentul. Aşadar, anul acesta ai ocazia să vezi în avanpremieră cel mai recent film al regizorului David Cronenberg, „A Dangerous Method”, filmul despre relaţia dintre Carl Jung şi Sigmund Freud.

Până pe 26 noiembrie, la cinematografele Patria, Scala şi Noul Cinematograf al Regizorului Român vor rula la foc continuu pelicule interesante pe care sigur ţi-ai dori să le vezi. Vezi aici programul Dakino 2011.

Târg de joburi

Pentru cei mai pragmatici dintre noi, care preferă un job mai bun în locul distracţiei, târgul „Good Jobs” vine cu oferte promiţătoare în Piata Universităţii.

Deschis până sâmbătă, 19 noiembrie, târgul de joburi se adresează tuturor categoriilor sociale, atât celor şomeri, cât şi celor care sunt angajaţi şi îţi propune posibilităţi de reorientare profesională, cursuri de dezvoltare profesională şi personală, precum şi iniţiere în afaceri.
  Află ce premiere rulează la cinema.  
Foto: imdb.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter