Şi-a pus picături în nas şi a devenit argintie. Vezi de ce

De Diana Zagrean, pe

O femeie a trăit toată viaţa cu o problemă de sănătate bizară. Pielea ei a devenit argintie din cauza unui medicament simplu, folosit de toată lumea. Şi-a pus picături în nas şi a devenit argintie. Vezi de ce
Rosemary Jacobs, de 71 de ani are pielea argintie încă de când era copil, după ce şi-a pus picături de nas cu ioni de argint.
Timp de 60 de ani, femeia s-a luptat cu o boală rară şi ciudată, numită argiria, cauzată de expunerea organismului la argint coloidal.
Şi-a pus picături în nas şi a devenit argintie. Vezi de ce
Boala rară de care suferă bătrâna face, de obicei, ca pielea suferindului să aibă o tentă albăstruie, gri sau mov.
Un personaj celebru care a suferit de această boală rară a fost Paul Karason, de 62 de ani, care a murit chiar anul trecut de un atac de cord. Bărbatul era cunoscut ca „Papa Ştrumf” din cauza pielii albastre, aproape mov.

Rosemary Jacobs spune că toată viaţa a fost arătată cu degetul şi persecutată de oamenii din jurul ei şi mai ales de necunoscuţi.
Boala a început pe când avea 11 ani şi răcea foarte des. Medicii au sugerat un fond alergic şi i-au prescris picături de nas cu argint coloidal, pe care trebuia să le administreze la nevoie.
Şi-a pus picături în nas şi a devenit argintie. Vezi de ce
După câţiva ani, o asistentă care nu o mai văzuse demult a fost prima care a observat, la un control de rutină, schimbarea de nuanţă a pielii fetiţei.
Cum în anii 1950 nu existau leacuri pentru supradoza şi fixarea ionilor de argint, femeia a rămas cu pielea argintie toată viaţa.
Şi-a pus picături în nas şi a devenit argintie. Vezi de ce
La 36 de ani, femeia s-a supus unei dermabraziuni agresive, pentru a îndepărta stratul de piele în care se fixaseră ionii de argint, dar tratamentul nu a înlăturat toată pielea argintie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter