Prima poză cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham

De Nicoleta Galeteanu, pe

În timp ce vedetele de la Hollywood vând pozele cu odraslele lor pe milioane de dolari, soţii Beckham au ales să o dezvăluie presei pe micuţa Harper Seven pe Twitter.
Primele imagini cu cel mai nou membru al familiei Beckham au fost postate duminică de cei doi, pe contul lor de Twitter. Cei doi părinţi apar separat în pozele alb-negru şi fiecare o ţine în braţe pe micuţa Harper care doarme.

Fotografia îl arată pe celebrul fotbalist aşa cum niciun paparazzi nu a reuşit să îl suprindă până acum, cunoscut fiind interesul presei pentru familia Beckham atunci când iese cu copiii în oraş.

Imaginile sunt absolut înduioşătoare. Beckham îşi priveşte fascinat fetiţa care doarme, iar Posh Spice, fosta solistă a trupei Spice Girls, în timp ce face siesta alături de Harper Seven.

Prima poză cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham

Fiecare a scris şi câte o scurtă descriere sub fotografie – „Fetiţa tatii” şi „Fetele mele”.

Fotbalistul a explicat recent semnificaţia numelui fetiţei, pentru a pune capăt speculaţiilor. „Seven” face referire la numărul de pe tricoul său de pe vremea când juca pentru Manchester United şi Anglia, iar Harper este numele scriitorului preferat al Victoriei – Harper Lee, cunoscut pentru capodopera sa -„Să ucizi o pasăre cântătoare”.

Soţii Beckham ar fi putut câştiga peste 10 milioane de lire sterline pentru o poză în exclusivitate cu fetiţa lor, aşa cum au procedat numeroase alte vedete. Angelina şi Brad, spre exemplu, au cerut în 2008, nu mai puţin de 14 millioane de dolari pentru primele poze în exclusivitate cu gemenii Knox şi Vivienne. Publicaţiile americane People şi „Hello!” au convenit atunci să împartă cheltuială împreună.

Prima poză cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham

Tot revista People a scos bani grei şi pentru primele poze cu gemenii lui Jennifer Lopez, în martie 2008. Astfel, Jennifer Lopez şi Mark Anthony, care acum îşi vor adjudeca custodia copiilor, au primit 6 milioane de dolari pentru 12 pagini cu fotografii în exclusivitate, realizate la reşedinţa lor din Long Island.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter