Cele mai aşteptate filme ale verii 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Kung Fu Panda, Cars, Cowboys and Aliens şi ultimul film din seria Harry Potter anunţă o vară efervescentă şi în cinematografele româneşti, pentru weekend-urile…
când vei lipsi de pe plajă. Iată care sunt cele mai senzaţionale premiere ale verii, aşteptate în toată lumea.

Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi

După o premieră cu mare pompă în California, cei mai faimoşi piraţi ai lumii se pregătesc să debarce şi în cinematografele româneşti la sfârşitul acestei luni.

„Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” este cel de-al patrulea film al francizei de megasucces în regia lui Gore Verbinski, înlocuit acum de Rob Marshall.

De altfel, şi distribuţia este înnoită. În locul lui Orlando Bloom şi Keira Knightley apar Penélope Cruz, Geoffrey Rush şi Ian McShane.

Premieră: 20 mai

The Hangover Part II

După o beţie straşnică în 2009, marea mahmureală le dă iar bătăi de cap celor patru burlaci, care anunţă alte aventuri extreme pentru această vară şi pentru cinefili.

De data asta, cei trei burlaci – Phil, Alan şi Doug – călătoresc în Thailanda pentru nunta lui Stu. Speriat de consecinţele extreme ale petrecerii din Las Vegas, Stu alege o distracţie mult mai cuminte dar, cum-necum, iar se trezeşte într-o aventură sălbatică.

Premieră: 03 iunie

Kung Fu Panda 2

Studiourile DreamWorks Animation îl eliberează de la Zoo pe Kung Fu Panda 2, după o primă aventură copioasă care s-a bucurat de nesperat de multe laude.

Traiul liniştit şi fără griji al lui Po şi al celor Cinci Furioşi este ameninţat de un mic ticălos care plănuieşte să cucerească China şi să şteargă tradiţia kung fu de pe faţa pământului. Voce apersonajelor este asigurată de Angelina Jolie, Jack Black şi frumoasa Lucy Liu.

Premieră: 10 iunie

Hanna

    
Antrenată de tatăl său, tânăra Hanna devine la 14 ani o adevărată maşină de ucis. Trimisă de tatăl său într-o misiune, fata străbate Europa, înfruntând o mulţime de asasini trimişi pe urmele ei de o nemiloasă agentă secretă.

Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan asigură distribuţia acestui thriller captivant, regizat de Joe Wright.

Premieră: 17 iunie

Maşini 2/ Cars 2

    
Owen Wilson împrumută vocea unei maşini, dar nu a oricăui automobil, ci lui Lightning McQueen care anunţă o revenire spectaculoasă pe pistă în această vară.

Nici nu încape îndoială că şi Cars 2 se prefigurează tot un succes pe marile ecrane, cel puţin ca şi în cazul primului desen animat.

Premieră: 24 iunie

Mr. Popper’s Penguins

După ceva timp în care nu am mai râs la glumele lui Jim Carrey,  carismaticul comediant îşi anunţă revenirea într-o comedie de zile mari.

„Pinguinii Domnului Popper” este adaptarea cinematografică a romanului pentru copii, scris de Richard şi Florence Atwater. Filmul spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica ce devine, fără să vrea, proprietarul a 12 pinguini.

Premieră: 24 iunie

Vezi şi alte premiere care ajung în România în această vară!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter