Poze: Cum arată cel mai lung păr cu dreadlocks din lume

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:51

Amricanca Asha Mandela are cele mai lungi dreadlocks din lume. Părul ei de 16 metri îi poate provoca grave probleme de sănătate, dar e hotărâtă să nu renunţe la el niciodată.
Americanca Asha Mandela are 47 de ani şi nu s-a mai tuns de 25 de ani. Ea deţine recordul mondial pentru cele mai lungi dreaduri din lume şi spune că părul este „copilul ei”. Nu ar renunţa la el niciodată şi crede că această pasiune a ajutat-o să treacă peste mai multe probleme de sănătate: cancer, două accidente vasculare şi două atacuri de cord.
asha mandela
Totuşi, medicii au avertizat-o că tocmai părul ar putea să-i distrugă viaţa: el cântăreşte nu mai puţin de 19 kilograme şi din cauza greutăţii, coloana femei are deja de suferit, iar în timp poate rămâne paralizată. Deocamdată, Asha Mandela îşi poartă părul într-un sling pentru copii ca să poată suporta mai uşor greutatea, însă spune că dreadurile sunt viaţa ei şi nu le va tăia niciodată.
asha mandela
Evident, un asemenea păr, este foarte greu de îngrijit. Îi ia două zile să-l spele şi să-l usuce, timp în care părul stă întins pe jos, pe un prosop uriaş.
Asha spune că părul nu o împiedică să aibă o viaţă intimă normală. Este la a treia căsătorie şi crede că părul ei lung îi condimentează viaţa sexuală.
asha mandela

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter