Rapunzel există în realitate! Cum arată femeia care nu s-a mai tuns de 17 ani

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 09 iunie 2017, 15:35
Dacă ar exista o variantă contemporană pentru personajul de basm Rapuzel, acesta ar fi cu siguranță Lianne Robinson, o tânără în vârstă de 28 de ani din Regatul Unit, al cărei păr are 1 metru și 22 de centimetri lungime.

Femeia își crește părul de când avea 11 ani, îl folosește o sticlă de șampon pe săptămână și își tunde vârfurile de două ori pe an.

„Cred că ultima oară când am avut părul la nivelul umerilor a fost la vârsta de 11 ani. I-a luat aproximativ 10 ani să crească la această dimensiune”, povestește Lianne.

Mamă a unei fetițe de trei ani, Lianne susține că nu poate să iasă din casă fără să fie oprită pe stradă de fetițe care sunt ferm convinse că ea este Rapunzel.

„Fiica mea este prea mică pentru a știi cine este personajul Rapunzel, dar ceilalți copii sunt de-a dreptul hipnotizați de părul meu lung. Zilele trecute, o fetiță a oprit-o pe mama ei și i-a arătat cu degetul către mine: <>”.

Lianne Robinson a atras atenția publicațiilor internaționale după ce a început să își promoveze imaginea pe Instagram, unde milioane de oameni o urmăresc, dornici să îi afle secretele de îngrijire.

Britanica are părul natural și îl spală zilnic cu șampon și condiționer.

Nu am făcut nimic pentru a-l ajuta să crească, a crescut de la sine până la genunchi. Îl spăl zi de zi și utilizez câte o sticlă de șampon și condiționer în fiecare săptămână. Mă străduiesc să nu folosesc uscătorul și placa, fac asta doar când merg la vreun eveniment special. Când utilizez foehnul, am nevoie de circa 15-20 de minute”.

Citește și – Cum arată femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Citește și – 5 sfaturi pentru un păr lung și sănătos

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter