Foto: concurs de surf pentru căţei

De Erika Chivu, pe

Surful pare un sport usor când te uiţi la aceşti căţei, participanţi la un concurs de profil. Nu numai că nu le e frică de valuri, dar chiar par să stăpânească bine placa de surf.
Toţi patrupezii au participat la un concurs de surf destinat lor, care a avut loc pe o plaja din California. Evenimentul adună în fiecare an mii de iubitori de animale, iar unii dintre ei au reuşit cumva să-şi înveţe câinii pe placa de surf.

Participanţii au fost împărţişi în mai multe categorii, în funcţie de talie. De la căţeluşi sub 10 kilograme până la dulăi de peste 30 de kilograme, toţi au dat dovadă de acelaşi curaj, chiar dacă unii au capitulat în faţa valurilor şi au sărit de pe placa înainte de vreme.

Aşa a păţit terrierul Joey, de 7 ani, care a sărit în ocean, deşi nu era deloc aproape de mal.

Foto: concurs de surf pentru căţei

Chiar şi aşa, Joey a fost în centrul atenţiei şi a părut chiar încântat de toşi fotografii care roiau în jurul lui. Ceea ce nu se poate spune şi despre acest bulldog un pic ursuz care ar fi preferat mai mult ca sigur să stea tolănit pe o canapea moale.

Foto: concurs de surf pentru căţei

Puţin mai fricos, boxerul Honzo a surfat în tandem cu stăpânul, dar chiar şi aşa nu a părut prea încântat de experienţă. În timp ce o ceată de buldogi francezi şi câţiva prieteni de-ai lor au încercat s bată un record mondial, urcând toţi pe aceeaşi placă.

Foto: concurs de surf pentru căţei

Vezi şi alte poze haioase cu animale!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter