Reginele frumuseţii şi poveştile lor impresionante

De Nicoleta Galeteanu, pe

Au epatat pe scena celui mai râvnit concurs de femei şi au năucit bărbaţii din toată lumea prin frumuseţea lor aproape nepământeană.
Însă, de pe culmile succesului, reginele frumuseţii au decăzut vertiginos, plătind clipa de celebritate scump şi în unele cazuri nemilos de crud.

Ambasadoarele frumuseţii au căzut pradă destinelor tragice sau tentaţiilor periculoase, relevând astfel dimensiunea urâtă a lumii pe care vroiai să o schimbe în bine.

Iată destinele triste ale fostelor femei Miss care şi-au ratat şansa pe care au avut-o.

Miss România, victima doctorilor britanici

Povestea fostei Miss România 1993, care a murit într-un spital din Marea Britanie, a şocat o lume întreagă în 2008.

Ancheta morţii Mădălinei Benson a durat nu mai puţin de şase ani, stabilind drept cauză incompetenţa medicilor într-o ţară dotată cu unul dintre cele mai performante sisteme sanitare.

Tragica întâmplare a pornit de la o aparent banală răceală, în 2002, când Mădălina a fost internată în spitalul Kettering din Northamptonshire. Deşi medicii l-a asigurat pe soţul acesteia că nu e nimic grav, afecţiunea s-a dovedit a fi miocardită virală.

„Maddy” Benson a murit la numai 29 de ani în urma unui infarct.

Miss Mexic, traficantă de droguri

Ştiam că femeile din America Latină sunt periculos de frumoase, dar Laura Zuniga a luat acest stereotip la propriu. Câştigătoare a titlului Miss Mexic în 2008, „Regina Hispanoamericană” şi-a distrus o carieră de succes în modelling pentru o slujbă mai periculoasă – traficant de droguri

În 2008, Laura Zuniga a fost prinsă la un punct de control din afara oraşului Guadalajara, Mexic, cu nenumărate arme, muniţie, mii de dolari asupra sa şi în compania a câţiva dintre cei mai periculoşi traficanţi de droguri din oraş, printre care şi logodnicul său, Angel Orlando Garcia Urquiza, boss-ul cartelului Juarez, de care ar fi fost răpită.

Coroana de Miss Mexic i-a fost retrasă de către organizatori.

Operaţie estetică mortală pentru Miss Argentina

Desemnată cea mai frumoasă femeie din Argentina în 1994, Solange Mangano a avut parte de un destin tragic.

În vârstă de 38 de ani, şi mamă a doi copii gemeni, în 2009, fosta Miss Argentina a murit în urma unei operaţii estetice la fese, care s-a complicat.

Doctorii au explicat atunci că lichidele specifice injectate au ajuns la plămâni şi creier. După trei zile în stare critică, fosta prinţesă Miss a decedat din cauza unui embolism pulmonar.

Fostă Miss Venezuela, răpusă de cancer

Încoronată Miss Venezuela în 2000, Eva Ekvall avea să afle 10 ani mai târziu o veste cumplită, care i-a schimbat viaţa. În 2010, finalistă a Miss Universe a fost diagnosticată cu cancer la sân. De atunci, au urmat aopt luni de tratament chinuitor, izolare şi depresie.

Transformarea fostei regine a frumuseţii a şocat lumea. De o frumuseţe răvăşitoare în urmă cu un an, Eva Ekvall apare într-un album personal cheală, umflată de la chimioterapie, palidă şi… de nerecunoscut.

Din fericire, Eva a înfruntat cancerul la sân, iar experienţa sa traumatizantă este povestită în cartea sa, „Out of Focus”.

Citeşte şi despre fotomodelele celebre cu destine tragice.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter