“Povestea unei supravieţuitoare”, primul testimonial de violenţă domestică din România

De Unica.ro, pe

“Povestea unei supravieţuitoare”, este primul testimonial de violenţă domestică din România. Autoarea cărţii, Eleonora Pokola a ales să îşi spună povestea în paginile unei cărţi în
care povesteşte experienţa personală pe care a trăit-o, chinurile şi umilinţele prin care a trecut de-a lungul a 20 de ani.
Revista Avantaje şi Editura Amaltea şi-au asumat misiunea de a o susţine în publicarea acestor marturisiri, tocmai pentru că din exemplul ei curajos să se inspire şi alte femei aflate în situaţii asemănătoare.
La lansare a cărţii, Eleonora Pokola a povestit emoţionată de ziua în care a avut puterea de a începe să îşi scrie povestea şi mai ales despre momentul insiprat în care a avut curajul să trimita un mail despre ea si povestea ei Revistei Avantaje.
Astfel a apărut ideea de a publica o carte, care pe lângă povestea de viaţă impresionantă este şi un ghid practic care ofera informaţii utile celor care se regăsesc în situaţii similare sau cunosc persoane care se confruntă cu fenomenul de violenţă domestică.
Cititoarele vor afla care sunt cauzele acestui fenomen, care este portretul psihologic al agresorului, încă de la începuturile relaţiei în cuplu, care sunt drepturile juridice ale femeilor agresare şi unde pot gasi ajutor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter