Cum porţi nonculorile stilat sezonul acesta

De Diana Sorescu, pe

Combinaţia de alb şi negru este infailibilă. Indiferent de an, de sezon sau tendinţe, nonculorile rămân în top, iar ţinutele bicolore sunt expresia eleganţei absolute.

Alb şi negru

 
Pentru toamnă iarnă 2011-2012, Giambattista Valli, DKNY, Louis Vuitton şi alte mari case de modă au propus nonculorile. Aşadar, inspiră-te de la vedetele care deja s-au aliniat trendului şi învaţă cum să îţi asortezi hainele cât mai stilat!
 
Pixie Lott poartă un compleu din tweed cu pantaloni scurţi cu talie înaltă, sacou cu linii feminine, rotunjite, cămaşă albă semi-transparentă din mătase şi mocasini, un look superb completat de o coafură a la Brigitte Bardot!
 
Frenezia sezonului rece? Imprimeul tablă de şah! Evan Rachel Wood a mixat o pereche de pantaloni negri skinny cu o cămaşă chic, în stil edwardian, sacou cu croi minimalist şi o pantofi cu vârf ascuţit, pepit! Ţinuta este impecabilă, foarte elegantă şi demnă de urmat. O poţi purta atât la birou cât şi la un eveniment somptuos.
Actriţa s-a îmbrăcat aşa pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia!
 
Cameron Diaz e sexy într-o ţinută simplă, dar de efect! Combină şi tu un pulover negru cu mâneci trei sferturi, jeanşi conici albi şi pantofi din piele lăcuită cu vârf ascuţit şi bucură-te de un look chic!
 
Rochia cu guler Peter Pan este revelaţia toamnei, iar pe unica.ro ai citit deja cum să o asortezi cât mai stylish. Iar dacă vrei să fii o adevărată fashionistă, poartă un model pe negru, cu adorabilul guler rotunjit alb, colanţi negri şi botine oxford!
 
Admiră tendinţele toamnei şi în paginile revistei Unica de septembrie, unde vei găsi sfaturi profi de stil şi multe combinaţii vestimentare atrăgătoare.
 
Cum porţi nonculorile stilat sezonul acesta
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter